Csobot Adél X-Faktoros videóját a legjobbak közé válogatták Amerikában

X-Faktor Csobot Adél videó ének Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beválogatták az X-Faktor Global szakemberei a műsor legjobb videói közé azt a felvételt, melyen Csobot Adél a That man című számot énekli. Ez volt az első szereplése a műsorban, most pedig Amerikában is felfigyeltek rá. 

A Bors vette észre, hogy egy magyar videó is bekerült abba a válogatásbaa Youtube-on, amelyben az X-Faktor Global szakemberei gyűjtötték össze a legviccesebb, legbotrányosabb vagy épp a legjobb felvételeket a műsor történetéből. Itt tűnik fel Csobot Adél is az első szereplésével, ahol a That man című számot énekelte még 2012-ben.

Az X-Faktor Global Youtube-csatornát a műsor alapítója, Simon Cowell és csapata üzemelteti.

A Bors megkereste Adélt, hogy mondja el, mit szól ahhoz, hogy Amerikában is felfigyeltek tehetségére. "Nem tudtam, hogy felkerültem arra a csatornára. Köszönöm, hogy szóltak, ezzel most feldobták a napom. Nagyon megtisztelő, hogy tartották annyira jónak azt az előadást, hogy bekerült a legemlékezetesebb videók közé. Egyébként a mai napig, amikor találkozom az ismerőseimmel, az első fellépésemet emlegetik fel valamiért. Ez nagyon megmaradt az emberekben" - mondta a lapnak az énekesnő.

Egyébként a videó alá már sorra érkeznek a dicsérő kommentek. Egy férfi például azt írta, hogy Adél nagyon aranyos és gyilkos lábai vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.