okirathamisítás Gáspár Győző Gáspár Evelin nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány hete nyugodtak meg a kedélyek Gáspár Győző és a NAV ügye miatt, a showmannnek és nagyobbik lányának, Evelinek megint vallomást kell tennie a rendőrségen.

Pár hete dönött a bíróság Győzike ügyében: felmentették a sikkasztás és az adócsalád vádja alól. A Romantic együttes egykori frontembere azonban már akkor érezte, hogy itt még nincsen vége. Nem is kellett sokat várni az újabb ügyre, a salgótarjáni rendőrség okirattal való visszaélés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, az ügyben pedig kihallgatják Győzőt és Evelint.

Gáspár Győzőnek és lányának, Evellinnek vallomást kell tennie a rendőrségen

"Korábban Evelin adott nekem egy meghatalmazást, hogy én, mint az édesapja, intézzem az ügyeit. Elfoglalt az iskola miatt, hosszú hónapokig dolgozott a diplomamunkáján, ezért nem volt mindenre ideje. Az állt a papíron, hogy az adóbevallását, a folyószámlaügyeit és egyéb dolgait is intézhetem. Most valaki feljelentést tett, hogy tudomása van arról, a dokumentumot nem is Evelin írta alá, hanem oda lett hamisítva a neve. Nem is értem, erre miért van szükség! Két tanút már kihallgattak, ők is elmondták, Evelin írt alá. A lányomat is kihallgatják, pedig ő aztán semmi rosszat nem tett, csak próbálja élni az életét. Kértem időpontot, hogy bemehessek még a kihallgatás előtt, mert tudni akarom, miért csinálják ezt velünk. Mi lenne velem, ha nem lenne pénzem ügyvédre? Már rég börtönbe zártak volna, és csak utólag derülne ki, hogy ártatlan vagyok, mint legutóbb is" - dühöngött Gáspár Győző a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.