Rosszulléthez hívták a Jóban Rosszban színészét, Gazdag Tibort

2018.07.25. 20:51

Sokak számára lehetetlennek tűnik, de még mindig vannak olyanok, akik a tévét tekintik az elsődleges infomációforrsának, mindent igaznak fogadnak el, amit benne látnak. Gazdag Tibor, aki a Jóban Rosszban című sorozat Pongrácz doktorát alakítja, épp egy ilyenbe futott bele. Az illető azt hitte ugyanis, hogy ő igazi orvos.

Többen emlékeznek még arra, mikor a Rabszolgasors című sorozatot vetítették Magyarországon, a tévénézők pedig gyűjtésbe kezdek azért, hogy a főszereplőt megválthassák a rabszolgaságból. Néhány évvel későb pedig az Esmeralda című szappanopera futott, ami egy vak lányról szólt. Ekkor pedig a főszereplő szemműtétére gyűjtöttek a nézők. 

Ám még mindig akad olyan, aki készpénznek fogadja el, amit a sorozatokban lát, így történt ez Gazdag Tiborral is, aki a Jóban Rosszban Pongrácz doktorát alakítja. 

"Régen egy faluban laktam Veszprém mellett, ott egyszer megtörtént, hogy éjszaka rosszul lett egy idős néni, és a rokonok kétségbeesve mondták neki, hogy hívják a mentőket. És akkor a néni mondta, hogy ne a mentőket, mert itt lakik a Pongrácz doktor" - mesélte Gazdag Tibor a Pénzt vagy éveket című műsorban.

 

Gazdag TiborJóban Rosszbanorvosrosszullét