Gyerekkori fotót posztoltak Károly walesi hercegről, aki 60 éve kapta meg a címét

Forrás: MTI/Kátai Edit -
fotó tisztség gyerekkor Károly herceg walesi herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly walesi herceg Kamilla hercegné oldalán lép majd trónra, édesanyja, II. Erzsébet halála után. A walesi hercegi címet 60 éve kapta meg, ebből az alkalomból pedig gyerekkori fotót posztoltak róla a Clarence House Instagram-oldalára. 

Mindössze 9 éves volt II. Erzsébet királynő elsőszülött fia, Károly, amikor megkapta a walesi hercegi címet 1958-ban.

Ennek idén van a 60. évfordulója, ebből az alkalomból pedig a Clarence House gyermekkori fotót osztott meg Instagram-oldalukon a hercegről. Így láthatjuk, hogyan nézett ki Király, amikor még rövidnadrágos kisfiú volt.

Ubrankovics Júliának nem veszi fel a telefont Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-ubrankovics-julianak-nem-veszi-fel-a-telefont-nagy-ervin.htmlNem hosszabbították meg a szerződést Ubrankovics Júliának, az RTL Klub A Tanár című sorozatának főszereplőnője TV + SztárokOrigoJay-Z és Beyoncé a világ leggazdagabb celebpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180727-jay-z-es-beyonce-a-vilag-leggazdagabb-celebparja.htmlBeyoncé és Jay-Z lehet a világ leggazdagabb celebpárja. TV + SztárokOrigoSelena Gomez megdöntötte Beyoncé rekordjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-selena-gomez-megdontotte-beyonce-rekordjat-instagram.htmlSelena Gomez rekordot döntött az Instagramon: mindössze 13 perc kellett neki ahhoz, hogy friss fotójával 1 millió lájkot begyűjtsön. Ezzel az eredménnyel Beyoncét utasította maga mögé. TV + Sztárok--Sir Anthony Hopkins alkoholproblémáiról vallott egyetemistáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sir-anthony-hopkins-alkoholproblemairol-vallott-egyetemistaknak.htmlAz Oscar-díjas színész 500 egyetemista előtt vallott őszintén alkoholproblémáiról és arról, milyen hatással volt ez a korai karrierjére. TV + Sztárok--Channing Tatum exe, Jenna Dewan meztelenül mutatta meg testét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180727-channing-tatum-exe-jenna-dewan-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlChanning Tatum exe teljesen lecsupaszította magát, a színésznő és modell teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoErős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.