Selena Gomez megdöntötte Beyoncé rekordját

Forrás: Getty Images/GEORGE PIMENTEL/George Pimentel -
Selena Gomez rekord Beyoncé Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez rekordot döntött az Instagramon: mindössze 13 perc kellett neki ahhoz, hogy friss fotójával 1 millió lájkot begyűjtsön. Ezzel az eredménnyel Beyoncét utasította maga mögé.

Selena Gomez a napokban ünnepelte 26. születésnapját, amelyet egy friss fotóval koronázott meg. A gyönyörű énekesnőt rengetegen imádják, de hogy ennyire, azon mindenki meglepődött: képe 13 perc alatt besöpörte az 1 millió lájkot - számolt be róla az ELLE.

Ezzel Beyoncét is maga mögé utasította, aki újszülött ikreinek a bemutatásával szerzett elképesztő mennyiségű lájkot tavaly nyáron.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ❤️

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Evelin övtáskája közel 300 ezer forintot érhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-gaspar-evelin-ovtaskaja-kozel-300-ezer-forintot-er-divat.htmlGáspár Evelin friss fotóján egy közel 300 ezer forintot érő övtáskával pózol. TV + SztárokOrigoChanning Tatum exe, Jenna Dewan meztelenül mutatta meg testét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180727-channing-tatum-exe-jenna-dewan-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlChanning Tatum exe teljesen lecsupaszította magát, a színésznő és modell teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoErős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--Kozso motorral ütközött: nem ő volt a hibáshttp://www.life.hu/sztarok/20180727-kozso-motorral-utkozott-nem-o-volt-a-hibas.htmlTavaly nyáron balesetezett Kozso egy motorral, mostanra a hatóság is döntött arról, ki is volt a hibás. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi edzés közben mutatta meg formás fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180726-laky-zsuzsi-edzes-kozben-mutatta-meg-formas-feneket.htmlA 2003-as Európa Szépe, Laky Zsuzsi két kislány anyukája. Mostanában gyakran tölt fel közösségi oldalára edzős képeket, a legutóbbin kerek fenekét is megmutatta. TV + SztárokOrigoGáspár Laci Lamborghinije körülbelül 100 millióba kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-gaspar-laci-lamborghinije-korulbelul-100-millioba-kerul.htmlGáspár Laci hálát adott azért, mert valóra válhatott az álma, vagyis megvehette a Lamborghinijét. Nem is csoda, hogy örül, hiszen körülbelül 100 millió forintba kerül egy ilyen kocsi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.