Kirúgta a TV2 Gömöri András Mátét a FEM3 Café csapatából

Forrás: RTLKLUB -
TV2 Gömöri András Máté kirúgás FEM3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gömöri András Máté, a Budapesti Operettszínház színésze csak fél évig lehetett a FEM3 Café műsorvezetője. Az anyacsatorna, a TV2 váratlanul kirúgta - írja a Blikk.

A csatorna a lap megkeresésére meg is erősítette a hírt.
"Fontos feladatnak tartjuk, hogy felfedezzünk új arcokat, és ha beválnak, akkor tovább építsük őket műsorvezetőként. A FEM3 Café élő műsora jó lehetőség erre. Gömöri András Máté is bemutatkozhatott, de a továbbiakban műsorvezetőként nem tervezünk vele" - közölték a TV2 sajtóósztályáról.

A lap szerint azonban nem csak az áll az elbocsátás hátterében, hogy a színész nem vált meg műsorvezetőként. Értesüléseik szerint Gömöri nem vállalt egyetlen tervezett műsort sem, pedig a csatorna pont, hogy számolt volna vele.

Gömöri András Mátét kirúgta a TV2 Forrás: RTLKLUB


"A TV2 számos nagyszabású produkcióra készül ősszel, amelyekre folyamatosan castingolják a hírességeket. Ilyenkor természetesen a saját sztárjaikat is megpróbálják építeni, ahogy korábban is láttuk már Stohl Lucát, Mádai Vivient vagy akár Pachmann Péter is show-műsorokban. Megkeresték Gömöri András Mátét is több produkció miatt, de mindenre nemet mondott, amelynek olyan üzenete is lehet, nem elkötelezett a csatorna irányában, és így tovább építeni sem könnyű"
- árulta el egy TV2-höz közeli informátor.

Gömöri András Máté is megszólalt az ügyben, azt mondja, számára a színház az igazi szerelem, nem akarta ezt beáldozni a műsorokért:
"Érdekes tapasztalat volt ez az időszak, de nekem a színház az első számú szerelem. Több új projektem is lesz ősszel, amelyekre már most elkezdtem a felkészülést, így nem is fért volna bele a tévés munka. Ezért mondtam nemet több felkérésre. gy tudom, arról nem volt szó, hogy ne váltam volna be, úgy tűnt, szerettek velem dolgozni a stábtagok, de annak örülök, hogy nem kell hajnalban kelnem."

Gömöri András Máté múlt héten szerdán vette el titokban a nála sokkal idősebb szerelmét, Polyák Lilla színésznőt.

Titokban férjhez ment Michelle Williams színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-titokban-ferjhez-ment-michelle-williams-szineszno.htmlA Vanity Fairnek adott interjút Michelle Williams, aki először beszélt arról, hogy újra házas, nemrégiben férjez ment szerelméhez, Phil Elverum énekes-dalszerzőhöz. TV + Sztárok--Palvin Barbi interjúban beszélt arról, mi van közte és Dylan Sprouse közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-palvin-barbi-interjuban-beszelt-arrol-mi-van-kozte-es-dylan-sprouse-kozott.htmlFelröppent a hír, hogy lehet valami Palvin Barbara és Dylan Sprouse között, akiket az utóbbi időben sokszor lehetett együtt látni. Most nyilatkozott erről. TV + Sztárok--Mohamed Fatima gyermekkori traumáiról és a gyerekvállalásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-mohamed-fatima-gyermekkori-traumairol-es-a-gyerekvallalasrol-beszelt.htmlNevelőapja bántalmazta gyermekkorában Mohamed Fatimát. Erről, édesanyja haláláról és a gyermekvállalásról is mesélt. TV + Sztárok--Kórházi ápoló fecsegett arról, mi történhetett Demi Lovatóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-korhazi-apolo-fecsegett-arrol-mi-tortenhetett-demi-lovatoval.htmlEgy kórházbeli ápolónő fecsegett arról, Demi Lovato milyen körülmények között kerülhetett kórházba. TV + Sztárok--Ryan Reynolds elkészítheti a Reszkessetek, betörők folytatásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-ryan-reynolds-elkeszitheti-a-reszkessetek-betorok-folytatasat.htmlSzereted a Reszkessetek, betörőket? Akkor van egy jó hírünk: hamarosan elkészülhet a film folytatása Ryan Reynoldsnak köszönhetően. TV + Sztárok--Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője a koncertezés mellett kutyakozmetikusként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-terecskei-rita-a-zanzibar-enekesnoje-a-koncertezes-mellett-kutyakozmetikuskent-dolgozik.htmlA Zanzibár énekesnője, Terecskei Rita azt mondja, már nem az a vadóc, aki korábban volt. Egészségügyi problémái megviselték, jelenleg kutyakozmetikusként dolgozik, de a koncertezéssel sem hagyott fel, új dalokon dolgozik. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.