Fodor Zsóka nyilatkozott arról, hogy visszatérhet-e még a Barátok köztbe

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
Magdi anyus Barátok közt Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magdi anyus mindenkinek hiányzik a Barátok köztből, Fodor Zsókának is. Vajon visszatérhet még a sorozatba? Erre a kérdésre felelt sejtelmesen a színésznő.

Rengetegen hiányolják Magdi anyust a Barátok köztből, és természetesen Fodor Zsóka is szeretettel emlékszik azokra az időkre, amikor még részese volt a sorozat mindennapjainak. Hosszú ideig láthattuk őt a képernyőn, de már nagyon régóta nincs a Mátyás téren. De még az is lehet, hogy visszatér, bár erről csak sejtelmes nyilatkozatokat ad. A pletyka azonban elindult, méghozzá azért, mert egy stábtag kérésére szerepelt egy közös képen a mostani szereplőkkel.

Fodor Zsóka nyilatkozott a visszatérésről "Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu "

„Szívesen eleget tettem a kérésnek. Ezt követően megkérdezte, hogy hiányzik-e a sorozat, és lenne-e kedvem visszatérni. De hát ezt sokan kérdezték már az elmúlt években, nem volt egyedi az eset. Viszont ennél többet egyelőre nem mondhatok..." – mondta Zsóka a hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.