Ezekkel a celebekkel rémálom a meló: vallott Naomi Campbell és Lady Gaga asszisztense

Mariah Carey Naomi Campbell Angelina Jolie Christian Bale asszisztens Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan álmodnak arról, hogy a kedvenc sztárjuk mellett lehessenek, ám a celebek személyi asszisztensének lenni igazából nem egy álommeló! Furcsa kívánságok, őrült követelések és nulla magánélet: ilyen valójában olyan nagy sztárok mellett dolgozni, mint Naomi Campbell, Lady Gaga és Christian Bale.

Lady Gaga

Lady Gaga Forrás: NORTHFOTO

Az énekesnő személyi asszisztense olyan dolgokról számolt be, amelyet senki nem szívesen vállalna: Lady Gaga teljesen kisajátította Jennifer O'Neillt. A nap 24 órájában rendelkezésre kellett állni, az énekesnővel egy ágyban aludni, ugyanis Gaga félt egyedül. Az asszisztens nem tudott kapcsolatot tartani a családjával, a barátaival és persze a nemi életre sem maradt ideje, de még a zuhanyzást sem bonyolíthatta le egymaga...

Naomi Campbell

Naomi Campbell Forrás: AFP

A szupermodell nem türelméről vagy kedves személyiségéről híres, és bizony a személyi asszisztensének sem álom a munkája. Az egykori alkalmazottja, Amie Castaldo egyenesen azt állította, hogy el kellett menekülnie a modelltől az állandó terror miatt. Az asszisztens arról is vallott, hogy Naomi fizikailag is bántalmazta őt, és folyamatosan megalázta nyilvánosan.

Angelina Jolie

Angelina Jolie Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

A színésznő egykori asszisztense szörnyű dolgokat állított Angelina Jolie-ról, amelyet senki nem nézne szívesen el egy munkaadójának sem hiába nagy sztár az illető. Az alkalmazott állítása szerint a színésznő komoly alkoholproblémákkal küzdött, a gyermekeit pedig a hálószobájukba zárta, ha inni támadt kedve. Az asszisztensnek ráadásul kötelező volt megnézi Angelina összes filmjét. Nem csoda, hogy nem bírta sokáig a munkát a színésznőnél.

Mariah Carey

Mariah Carey "Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin "

Az énekesnő nem csak a színpadon viselkedik dívaként, hanem a kulisszák mögött is, így a személyi asszisztensének lenni sem móka és kacagás. Mariah Carey egyik volt alkalmazottja sokszor elsírta magát a stressz miatt, főként, ha nem tudta véghezvinni maradéktalanul az énekesnő kéréseit, bár sírnia és randiznia sem volt szabad.

Christian Bale

Christian Bale Forrás: AFP/Chris Delmas

Az egykori Batman elképesztő elvárásokat követelt személyi asszisztensétől, aki később ki is tálalt ezekről a furcsa feladatokról. A színészt személyisége miatt eleve nehéz volt elviselni, de a kérései sem voltak mindennapiak: asszisztensének még Christian hónalját is meg kellett szagolnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.