Sztárok, akik elfelejtenék azt a szerepet, amelyik híressé tette őket: Miley Cyrus és Zac Efron sem büszke

Robert Pattinson Miley Cyrus szerep Zac Efron Hayden Christensen Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb színész sikerhez vezető útja nagyon hasonló: kis szerepekkel indul filmekben, vagy sorozatokban és természetesen kemény munkával. Minden alakításban a kitörési lehetőséget látják, és a fellegekben járnak, amikor végre ez meg is történik. Ám évek múlva, amikor visszatekintenek arra a szerepre, amely híressé tette őket, már nem boldogok annyira. Sokan megbánták, hogy rábólintottak arra a filmre vagy sorozatra, amely feltette őket a térképre.

Zac Efron

Zac Efron Forrás: AFP

Senki nem ismerte Zac Efron nevét, ám az első High School Musical után tinik ezrei rajongtak érte. Annak ellenére, hogy valóban ezek a filmek indították el a színész karrierjét, visszatekintve ő már nem annyira büszke arra, hogy szerepelhetett a musicalben. Zac Efron még azt is elárulta, ha a való életben találkozna egy olyan fiúval, akit a filmben alakított, biztos nem lennének barátok.

Robert Pattinson

Robert Pattinson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

Az Alkonyat ugyan rengeteg nézőt vonzott a mozikba, de legalább annyian néztek értetlenül a filmre, és az érte rajongókra. Annyira azonban senki nem utálhatja az alkotást, mint Robert Pattinson. Az első filmből majdnem ki is rúgták, mert folyamatosan ellentétbe ütközött a rendezővel, de még a filmek rajongóiból is viccet űzött. Nagyon megbánta.

Blake Lively

Blake Lively Forrás: Getty Images/2017 Andrew Toth/Andrew Toth

Habár A pletykafészek című sorozat tette fel a térképre Blake Livelyt, visszatekintve ő maga nem olyan büszke a sorozatra, főként saját karakterére. Serena van der Woodsen meglehetősen kicsapongó életet élt ugyanis, ám Blake Lively a való életben nem ilyen, de sokan azonosították az általa játszott szereppel. Még ő maga is úgy érezte, saját normái is veszélybe kerültek a forgatások miatt.

Hayden Christensen

Hayden Christensen Forrás: InterCom

A csillagok háborúja sorozat által vált népszerűvé Hayden Christensen, ám ő kifejezetten nem büszke a filmekben nyújtott alakítására, de különösen A klónok támadására nem. Hozzá kell tenni, hogy a rajongók sem voltak annyira oda a teljesítményéért, esetlen dialógusaival azóta cikizik a színészt, aki már nagyon megbánta, hogy elvállalta ezt a szerepet.

Miley Cyrus

Miley Cyrus "Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz "

Ha valakit meg lehet érteni, hogy megbánta azt a szereplést, amely híressé tette, akkor az Miley Cyrus. Az énekesnő éveken keresztül alakította Hannah Montanat, az emberek sokáig az igazi nevét sem tudták a sztárnak. Bár sokan teljesen odáig voltak a karakterét, Miley Cyrus valósággal gyűlölte: elárulta, abban a korban azzal a hatalmas hírnévvel sem tudott mit kezdeni, de az önképét is teljesen összezavarta a karakter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.