Majka és Tilla egy családi strandon pucérkodott Máltán

strand pucér meztelen Málta Tilla Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Máltán élő magyar vendéglátós elárulta, hogy Majka és Tilla egy családi strandon dobta le a texilt, amit valószínűleg a konzervatív helyiek nem néztek túl jó szemmel. 

Hófehér hátsókat villantott Máltán Tilla és Majka a hétvégén. Ám most kiderült, hogy az akció valószínűleg egy családi strandon történt, ahol a 1980-ban készült élő szereplős Popeye-filmet forgatták. A Bors cikke szerint ezt a helyet leginkább családosok keresik fel, hiszen látványos gyerekműsorok és beöltözött szereplők fogadják őket.

Till Attila és Majka családi strandon pucérkodott Fotó: Hirling Bálint - Origo

Egy ott élő magyar vendéglátós szerint a máltaiak nagyon konzervatívak. "Málta egy nagyon konzervatív hely, itt nem tolerálják a nyilvános meztelenkedést vagy a tengerparti nudizmust. Mozgalmas éjszakai élet is csak a bulinegyednek tartott Paceville-ben van, az ország további részén igen vallásos életet élnek a helyiek" - mondta a vendéglátós.

Hozzátette: több helyi ismerőse nem nézte jó szemmel a családi strandon készült pucérkodós képeket. A Bors kereste Tillát ezzel kapcsolatban, ám lapzártájukig nem kaptak választ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.