Az összeesküvés-elméletek szerint Dianát a királynő parancsára végezték ki

Forrás: AFP -
Camilla Diana hercegnő II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Diana hercegnő több mint 20 éve nincs közöttünk, halála körülményeivel kapcsolatban még mindig egyre elképesztőbb elméletek látnak napvilágot. 

Károly herceg felesége, Camilla egy barátjának mesélte el, retteg attól, hogy a királyi udvar végez vele - írja a Daily Star nyomán a Ripost. Az is csak most derült ki, hogy Diana hercegnő halála előtt Camilla is balesetet szenvedett, és úgy gondolják, ez nem véletlen.

Sarah Whalen botránykönyvíró szerint a hercegné félelme jogos, hiszen ő is veszélyt jelent a királyi családra. Az összeesküvés-elméletek szerint Dianát is a királynő parancsára végezték ki, csak balesetnek álcázták.

Forrás: AFP

Újabb férfi, ezúttal a masszőrje vádolja szexuális bántalmazással Kevin Spaceythttp://www.life.hu/sztarok/20180930-ujabb-ferfi-vadolja-szexualis-bantalmazassal-kevin-spaceyt.htmlBeperelte Kevin Spaceyt a masszőrje. A férfi azt állítja, a színész 2016-ban szexuálisan bántalmazta Malibuban. TV + Sztárok--Feladná a játékot Survivor Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-feladna-a-jatekot-survivor-eszti-szeretethianya-van.htmlNem nagyon bírja a győrődést Survivor Eszti. Elmondta, mi a baj. TV + SztárokOrigoLezárják kora este a Lánchidat a mellrák elleni küzdelmet népszerűsítő felvonulás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180930-lezarjak-kora-este-a-lanchidat-egy-felvonulas-miatt-1.htmlLezárják ma kora este a Lánchidat a mellrák elleni küzdelmet népszerűsítő felvonulás miatt. Várhatóan este fél hat és fél nyolc között lesz a zárás, a 16-os busz rövidített útvonalon - pesti vonalszakaszát nem érintve - a Clark Ádám térig közlekedik, a 105-ös busz pedig az Erzsébet hídon halad át Buda és Pest között - tájékoztatta a BKK az MTI-t. TV + Sztárok--Survivor: összeomlott Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180929-survivor-osszeomlott-vera.htmlVera az előnyért folyó küzdelem után zokogásban tört ki, mert nem bírta feldolgozni, hogy az ő hibájából elveszítették a játékot. TV + SztárokOrigoGwyneth Paltrow férjhez megy a hétvégénhttp://www.life.hu/sztarok/20180929-gwyneth-paltrow-ferjhez-megy-a-hetvegen-brad-falchukhoz.htmlA People magazin úgy tudja, Gwyneth Paltrow hozzámegy Brad Falchukhoz a hétvégén. TV + Sztárok--Teljesen kopaszon pózol Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180923-teljesen-kopaszon-pozol-cinthya-dictator-csontsovanyan.htmlPhotoshop, kopaszsapka, betegség vagy egyszerűen levágatta a haját? A követők találgatnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.