"Bombázó" - Leesik az állad, ha meglátod Hegyi Barbara bikinis fotóját

Hegyi Barbara dekoltázs közösségi oldal bikini nyaralás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tőle szokatlanul szexi képet osztott meg közösségi oldalán Hegyi Barbara.

Bikinis képet posztolt Facebookján Hegyi Barbara színésznő. A fotóval közölte rajongóival, hogy már az Istagramon is elérhető, létrehozta profilját.

A művésznőt szemből fotózták, négykézláb egyensúlyozva egy gördeszkán. A póz pedig jól láthatóvá teszi Barbara dekoltázsát. A kép még augusztusban készült, amikor a színésznő nyaralni volt.



Kiderült, mit kiáltott a királynő, mikor megtudta, hogy Diana hercegbő meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20181003-kiderult-mit-kialtott-a-kiralyno-mikor-megtudta-hogy-diana-hercegbo-meghalt.html20 éve már annak, hogy Diana hercegnő életét vesztette a párizsi Alma lalagútban történt szörnyű balesetben. A királyi családról, és a történtekről azóta több könyv is megjelent, egy új mű szerzője azonban most előkerített egy fütanút, aki hallotta, hogyan reagált a királynő, mikor tudomást szerezett menye haláláról - írja a Sunday Express.TV + Sztárok--Liptai Claudia elárulta, mennyire fizetik meg a munkájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181003-liptai-claudia-elarulta-mennyire-fizetik-meg-a-tv2nel.htmlLiptai Claudia a Story magazin különszámában vallott arról, hogy mit jelent számára az értékesség - írja a Blikk.TV + Sztárok--Jennifer Lopez volt szerelmének énekelt koncertjén, miközben jelenlegi párja is ott volthttp://www.life.hu/sztarok/20181002-jennifer-lopez-volt-szerelmenek-enekelt-koncertjen-mikozben-jelenlegi-parja-is-ott-volt.htmlJennifer Lopez kínos helyzetbe került legutóbbi koncertjén: volt kedvesének énekelt, miközben a jelenlegi is ott volt a nézők soraiban. TV + Sztárok--A rendőrség nyomozást indított Cristiano Ronaldo erőszakolási ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-a-rendorseg-nyomozast-inditott-cristiano-ronaldo-eroszakolasi-ugyeben.htmlCristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádolja a 34 éves Kathryn Mayorga, aki az erőszak után bár tett feljelentést, nem nevezte meg támadóját. A hírek nyomán azonban a hatóságok újraindították a nyomozást. TV + Sztárok--Zalatnay Cinit külseje miatt támadják: nem foglalkozik a kritikákkalhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-zalatnay-cinit-kulseje-miatt-tamadjak-nem-foglalkozik-a-kritikakkal.htmlZalatnay Cinit külseje miatt támadják egyes rajongói, de az énekesnő nem foglalkozik a kritikákkal: nem tud és nem is akar mindenkinek megfelelni. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika egy "helyes pasival" szelfizett a gőzgombóc fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-erdelyi-monika-egy-helyes-pasival-szelfizett-a-gozgomboc-fesztivalon.htmlElső őszi fesztiválján van túl Erdélyi Mónika és lánya, Mollika. A gőzgombóc fesztiválon jártak, ahol egy vicces képet is lőtt Mónike egy "igazi" férfivel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.