Megszólalt Pásztor Anna zaklatója a börtönben

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
börtön zaklató Pásztor Anna zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A börtönben nyilatkozott Pásztor Anna zaklatója. A férfi kijelentette, soha nem akarta bántani az énekesnőt.

Augusztus elején írtuk meg, hogy egy rajongó késsel támadt Pásztor Annára. A dunaszerdahelyi férfit a koncerten letartóztatták, és most börtönben ül. A Blikk itt érte utol és faggatta ki arról, hogyan látja a történteket.

Szinte egyből beleszerettem, amikor meghallottam a hangját és megláttam. Azt gondolom, én vagyok a másik fele, mellettem lehetne igazán boldog. Én a nőt látom benne, a lelket, aki nem boldog úgy, ahogyan él" – mondta Jozef, majd elmagyarázta, miért is volt nála kés azon az ominózus koncerten. „Nem akartam őt bántani. Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, és úgy tudok enni, hogy az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is... A szerelem nem múlik csak úgy el. Anna nyolc hónapon át egyszer sem adott egyértelműen elutasító választ a közeledésemre, egyszer sem írta azt, hogy hagyjam békén, vagy hogy nincs esélyem. Csak végül egyszer, a nyáron. Akkor döntöttem el, hogy elmegyek a koncertjére, utána vége. Elfogadom, hogy nem leszünk egy pár. Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé."

Pásztor Anna zaklatója börtönben ül Fotó: Szabó Gábor - Origo

A lap megkereste Pásztor Annát is, reagáljon a férfi nyilatkozatára. Az énekesnő kijelentette, soha nem bátorította a zaklatóját.

Határozottan és egyértelműen mondhatom, sosem voltam nyitott az üzeneteire. Eleinte csak azért válaszoltam neki, mert nem akartam megbántani, de amint tolakodó és agresszív lett, én is és a párom is megmondtuk neki: álljon le. Majd miután ezt nem tette meg, sőt éjjelente hívogatott is, letiltottuk. Több profilról is próbálkozott, de egyértelműen elutasítottuk. Ő most azt mondja, én nem adtam határozott választ, de hát nem is volt olyan kérdés! Ha lett volna, akkor az első pillanatban mondtam volna, hogy nem volt, és nem is lesz köztünk semmi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.