Dukai Regina kislánykori fotót posztolt: kiakadt a cukiságmérő - Fotó

Forrás: Dukai Regina / Instagram -
fotó Dukai Regina kislány cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina fellapozta a nagy családi fotóalbumot, és megmutatta, milyen édes kislány volt.

Ma már nem lesz cukibb: Dukai Regina göndör, fürtös hajú angyalkaként pózol édesapja térdén ülve.

Az ország egyik legszebb sztárja ismét felcsapta a nagy családi fotóalbumot, és megmutatta, hogy nem csak felnőttkorában szép, hanem kislányként is tündérien nézett ki. Imádjuk ezt a képet, és apukája hatalmas bajuszát is!

Dukai Regina Forrás: Instastory

Dukai Regina néhány milliméteres platinaszőke hajat villantott

Dukai Regina a szüleivel tölti a hétvégét Kapuváron, és előkerült néhány régi fotó, amelyeket múltidézés céljából a közösségi oldalán is megosztott.

Nagy pizsamamustra: a legszebb és legmelegebb darabokhttp://www.life.hu/trend/20181026-pizsamamustra-pizsamak-a-hideg-estekre.htmlEgy igazi pizsamamániásnak nem is kell magyarázni a pihe-puha polárdarabok és az őszi bekuckózások jelentőségét és örömét. Körbenéztünk, melyek most a legszebb és legmelegebb pizsamák a fast fashion boltok kínálatában. TrendOrigoTücsi, az egykori szépségkirálynő megmutatta terhespocakját bikiniben: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181104-tucsi-az-egykori-szepsegkiralyno-megmutatta-terhespocakjat-bikiniben-foto.htmlTücsi apró bugyiban és melltartóban mutatta meg terhesen is tökéletes alakját. TrendOrigoSe bugyi, se melltartó nem takarja Jennifer Lopez testét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181103-se-bugyi-se-melltarto-nem-takarja-jennifer-lopez-szineszno-testet-foto.htmlA 49 éves énekesnőről az InStyle magazinba készültek címlapfotók. TrendOrigoTestszínű legginges nőn röhög a világhttp://www.life.hu/trend/20181101-testszinu-legginges-non-rohog-a-vilag-facebook.htmlVan, amikor az ember öltözködés közben mellényúl. Na de ennyire? TrendOrigoŐszi manikűr vidám tökökkel: így készítsd elhttp://www.life.hu/trend/20181025-oszi-manikur-tokokkel.htmlHabár sokat késett az idei ősz, most már végérvényesen a színes levelek, a töklámpások és a halloweeni sütemények lázában égünk. Ha te is így vagy ezzel, öltsd magadra ezt az életérzést. Mutatjuk a kedvenc őszi manikűrünket. TrendOrigoEzért nem fájdul meg soha Katalin hercegné lába a magas sarkú cipőbenhttp://www.life.hu/trend/20181029-ezert-nem-fajdul-meg-soha-katalin-hercegne-laba-a-magassarku-cipoben.htmlKiderült, mi a titka Katalin hercegnének: különleges talpbetétet visel, hogy ne fájduljon meg a lába a magas sarkú cipőkben. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.