VV Vivien egy méregdrága állatra költené a 36 milliós nyeremény egy részét

VV Vivien nyeremény pénz ValóVilág 9 milliók macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden villalakó más háttérrel érkezett a ValóVilág 9 villájába, ám egy valami közös bennük: mindannyian a 36 millió forintos nyereményre pályáznak. Vivien most azt is elárulta, mire költené a hatalmas összeget. 

Kezd élesedni a ValóVilág 9 játéka. A villalakók már megtapasztalhatták, hogy milyen, amikor egy társuk párbajban elhagyja a játékot. Vasárnap VV Radics esett ki, előtte pedig VV Cintikét küldték haza a nézők.

A villalakók egyre jobban vágynak a 36 millió forintra, Vivien most azt is elárulta, hogy mire költené. „Amúgy viccen kívül, én ha megnyerném, biztos, hogy vennék egy Ashera cicát, és mindenki ki lenne akadva, hogy 7 millióért vennék egy macskát” – mesélte Rolinak a villában a szőke lány. Mint mondta: selyemmajmot is szeretett volna, ám a szaguk miatt egyelőre nem vásárolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.