Kovács Patrícia és Ábel Anita nekiment Orosz Barbarának a szőrmeviselés miatt

Forrás: Viasat3, Instagram/orosz_barbara_tusarok -
viselet Ábel Anita szőrme Kovács Patrícia ruha Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állati szőrme viselése volt a téma a NőComment műsorában, ahol Orosz Barbara is szóba került. A műsorvezető köztudottan szereti a szőrmét. Kovács Patrícia pedig elmesélte Ábel Anitának, hogy már volt köztük konfliktus emiatt. 

A szőrme viseléséről és az állatkínzásról is beszélgettek a NőComment adásában, ahol Kovács Patrícia elmesélte, emiatt volt már konfliktusa Orosz Barbara műsorvezetővel. Ábel Anita és a színésznő láthatóan szőrmeellenesek, ám Orosz Barbara nem. Patrícia a műsorban el is mesélte a vitájukat - vette észre a Bors.

Kovács Patrícia is nekiment Orosz Barbarának a szőrmeviselés miatt Forrás: Viasat3, Instagram/orosz_barbara_tusarok

"Volt egyszer egy műsor, amiben műsorvezető voltam, és ott jött egy celebnő. Egy magas, vörös, rövid hajú celebnő, talpig kiegészítésben a stúdióban, ilyen csincsillákkal. És mondtam neki, ne haragudj, de te fázol, vagy ez így miért van rajtad? Azt mondta, veled nem beszélgetek, mert nekem ez jár. És akkor mondtam: Óh, kedves Barbara... Akkor én mondtam, hogy én akkor veled nem beszélgetek, mert ezen az alapon nem tudunk beszélgetni egymással, hogy valami jár, mert szerintem senkinek semmi nem jár" - mesélte Kovács Patrícia. Majd Ábel Anita egy viccel próbálta oldani a helyzetet:

"Jó, tudod, van ez a mondás, hogy: Tudja maga, hány állatnak kellett meghalni ezért a bundáért?

Tudja, hány állattal kellett b*sznom ezért a bundáért?" – mondta Ábel Anita.

A Bors azt is kiderítette, hogy Orosz Barbara szőrmeimádata már a Magyar Szőrmeellenes Ligát is kiborította. Egyszer megemlítették őt egy Facebook-bejegyzésben. A lap megkereste a műsorvezetőnőt, hogy megkérdezze a témával kapcsolatban, ám szoros időbeosztására hivatkozva nem tudott választ adni lapzártájukig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.