ittas vezetés Viszkis pénzbüntetés bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ittas vezetés miatt hamarosan bíróság elé áll Ambrus Attila, aki pénzbüntetésre számíthat.

Mint arról már beszámoltunk, ittas vezetés miatt bíróság elé kell állnia a Viszkisnek. Ambrus Attila belátta, hogy hibázott, ugyanakkor nagyon aggódik, mit fog csinálni jogosítvány nélkül, a felesége ugyanis veszélyeztetett terhes.

Hibáztam, ezen kár is vitázni. Állok elébe a tárgyalásnak. Már van rutinom abban, hogy mi történik ilyenkor, nem fog remegni a kezem, nem izgulok. Nem tudom, mi lesz, de a hatóságot minősíti, hogy nem veszik figyelembe, hogy a feleségem, Réka veszélyeztetett terhes. Mi lesz, ha megindul a szülés, én pedig nem ülhetek volán mögé, hogy azonnal elinduljunk? Nem tudok taxit hívni sem, nincs szomszéd, a kórház pedig 60 kilométerre van" - fakadt ki a Blikknek.

A Viszkis bíróság elé áll Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Ambrus pénzbüntetésre is számíthat, ami meglehetősen rosszul érinti, hiszen mostanság nagyon keveset keres.

91 ezer forint a havi fizetésem. Ha horribilis összegre büntetnek, valahogy azt is meg kell oldani, nincs más megoldás. A kislányomnak nem kevés pénzt tettem félre, ha kell, abból kifizetem. Nekem csak az a fontos, hogy végre megint vezethessek. Addig pedig csak nézek ki a fejemből, és várom, hogy mi lesz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.