Korda György Balázs Klári szerv felajánlás transzplantáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári elárulta, abban az esetben, ha majd örökre lehunyja a szemét, szeretné, ha a szerveit megkapnák azok, akik transzplantációra várnak.

Bár jó egészségnek örvend és remek formában van, Balázs Klári nem tagadja, néha gondol az elmúlásra. A hot! magazinnak most elárulta, ha eljön az idő, szeretne méltósággal távozni, szerveit pedig felajánlaná olyanoknak, akik transzplantációra várnak.

Úgy érzem, nagyon nemes döntés, ha az ember felajánlja a szerveit, miután neki már nincs szüksége rájuk. Ha úgy hozza a sors, hogy hirtelen kell távoznunk, a szerveink viszont egészségesek, több embernek is meg tudjuk menteni az életét. Ha pedig ezzel segíthetek, én is megteszem” – magyarázta a lapnak.

Balázs Klári kifejtette, mindig igyekezett egészséges életmódot folytatni, szervezete megkímélt állapotban van, ezért a szervei is jól működnek.

Soha nem dohányoztam, így a tüdőm például tökéletes állapotú. A szívem is nagyon jól működik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a többórás koncerteket óriási lendülettel éneklem végig Gyurival együtt. Arról nem is beszélve, hogy alkoholt egyáltalán nem iszom, így a májam és a veséim is jól szolgálnak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.