Felkészült a halálra Zámbó Jimmy 92 éves édesanyja, Anna néni

édesanya halál Zámbó Jimmy temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy 92 éves édesanyja, Anna néni elárulta, már egyre kevésbé bírja a sétákat, és úgy érzi, felkészült a halálra.

Zámbó Jimmy édesanyja, Anna néni már elmúlt 90, de nem igazán foglalkoztatja az elmúlás gondolata. Mint mondja, felkészült rá, tudja, hogy egyszer mindenki elmegy, ahogyan a fia is.

Ma már egyre nehezebben bírja a sétákat, lába trombózisos, és Jimmy sírjához is csak ritkán tud kimenni.

Jelenleg az ötödik pacemakeremmel élek. Nemrég megjegyezte az orvosom, hogy miért nem látogatom őt sűrűbben, hiszen alig tudja levakarni magáról az idős asszonyokat. De kérdem én: minek menjek, ha legutóbb azt mondta nekem, hogy már kiszedett belőlem mindent, és be is tett mindent, amit kellett?” – idézi Anna néni szavait a Star magazinból a Blikk.

Zámbó Jimmy édesanyja, Anna néni 92 éves
ValóVilág 9: VV Vivi szén-monoxid-mérgezést kapott gyerekként, újra kellett élesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20181122-vv-vivi-szenmonoxidmergezest-kapott-gyerekkent-ujra-kellett-eleszteni.htmlHalálközeli élményeiket osztották meg egymással a villalakók, ekkor árulta el Vivi, hogy egyszer őt a halálból hozták vissza: gyerekként szén-monoxid-mérgezést kapott. TV + SztárokOrigoValóVilág9: VV Zsuzsu és VV Csoki durván egymásnak estek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-valovilag9-vv-zsuzsu-es-vv-csoki-durvan-egymasnak-estek-video.htmlEgyre jobban kiéleződnek a viták a luxusbörtönben: ezúttal Csoki és Zsuzsu estek egymásnak. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a saját főnöke akar lenni: új karrierre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-liptai-claudia-a-sajat-fonoke-akar-lenni-uj-karrierre-vagyik.htmlLiptai Claudia évtizedek óta a televíziók képernyőjén szerepel és mint mondja, számára a színház és a tévé szerelem. Ám azt érzi, váltania kell. TV + SztárokOrigoSztárok, akik 50 éves koruk előtt lettek nagyszülők: Jim Carrey-től Whoopi Goldbergighttp://www.life.hu/sztarok/20181121-sztarok-akik-50-eves-koruk-elott-lettek-nagyszulok-jim-carrey-whoopi-goldberg.htmlManapság már az sem ritka, hogy valaki 50 éves kora körül szüli meg az első gyerekét, míg más sztárok akkorra már az unokájukat tologatják. Íme, azok a hírességek, akik még 50 éves koruk előtt nagyszülők lettek. Whoopi Goldberg például már 34 évesen nagymama lett, és 59 évesen dédnagymama. TV + SztárokOrigoAprócska fehérneműben pózol fotóin a szexi celeb, Vivi Castrillonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-aprocska-fehernemuben-pozol-fotoin-a-szexi-celeb-vivi-castrillon.htmlAz év playmate-je is volt már Vivi Castrillon, aki gömbölyű idomaival hódítja meg a férfiakat. TV + Sztárok--Kozso új albummal tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20181121-kozso-uj-albummal-ter-vissza.htmlÖrülnek a rajongók: új albummal tér vissza Kozso és az Ámokfutók. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.