Flipper Öcsi a halála előtt az esküvőjére készült

Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu -
halál esküvő szerelem Flipper Öcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 10 éve nincs köztünk Flipper Öcsi, halála előtt pedig úgy tűnt, sikerül rendbe hozni az életét: új szerelme mellett boldogságra talált, akit el is akart venni, de az esküvőre már nem kerülhetett sor.

Flipper Öcsi tíz éve, 2008. november 25-én hunyt el egy hónappal azután, hogy kórházba szállították. Vért hányt, ezért kellett bevinni, de már nem jött ki többet, pedig még voltak tervei. Új könyvön és új dalokon dolgozott, és úgy tűnt, hogy párja mellett talán egyenesbe jöhet az élete, de mint tudjuk, nem így lett.

Flipper Öcsi az esküvőjére készült Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu

Pedig szerette volna még elvenni élettársát, de erre már nem került sor. Hiába volt boldog ugyanis, az alkoholról nem tudott lemondani. Szenvedélye okozta a vesztét, ezért már terveit sem tudta megvalósítani. A koporsójába bekerültek az aranygyűrűk is, mivel a tervezett esküvő már nem jöhetett össze – írja a NLCafé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.