A budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni Verrasztó Evelyn

Forrás: Instagram/Verrasztó Evelyn -
visszavonulás FINA vb Verrasztó Evelyn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verrasztó Evelyn elárulta, a budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de nem tehette. Még szeretne bizonyítani.

A Verrasztó testvérek minden erejükkel azon vannak, hogy sikeresek legyenek nemcsak a vízben, de azon kívül is. Az üzleti életben is próbálkoznak: kávézójukat az ízlésüknek megfelelően alakították ki, ugyan Evelyn még nem mozog annyira otthonosan ezen a terepen, mint a testvére.

Verrasztó Evelyn a visszavonulást fontolgatta Forrás: Instagram/Verrasztó Evelyn

„Nem konyhatündér, neki csak a száraz csirke megy mirelit rizzsel" – mondta a Helló, tesó című műsorban Dávid. A testvérek arról is beszéltek, milyen nehezen élték meg szüleik válását, de Evelyn egy sokkal nagyobb titkot is elárult:

a tavalyi budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni.

A verseny azonban nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, és annyi negatív kommentet kapott, hogy nem lépett ki, bizonyítani szeretne egészen Tokióig – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.