Évtizedes hallgatást tört meg Katalin anyja, Carole Middleton

Forrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
hallgatás Carole Middleton Meghan Markle Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin édesanyja még soha nem adott interjút, ám most megszólalt: az időzítés kiváltképp érdekes!

Katalin hercegné édesanyja több mint 15 éves csendet tört meg azzal, hogy interjút adott, és az időzítése igen meglepő. Miért éppen akkor érezte szükségét annak, hogy megszólaljon, amikor a Katalin és Meghan közötti állítólagos viszály uralja a királyi családról szóló cikkeket? Carole Middleton még akkor sem beszélt, amikor Katalint eljegyezte Vilmos, és akkor sem szólalt meg, amikor unokái születtek, legalábbis nem volt bőbeszédű, csak néhány szóban fejezte ki az örömét, vagyis csak annyit mondott, amennyi feltétlenül szükséges.

Katalin és az édesanyja Forrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Szóval az a döntése, hogy éppen most szólal meg, kicsit zavarba ejtő és nyugtalanító is. A rossz nyelvek szerint ez lehet valamiféle stratégia is, hiszen felettébb érdekes, hogy 15 év után éppen akkor érzi szükségét két interjúnak is, amikor a lánya és Meghan közötti kapcsolatot elemzik a sajtóban. A palota sajtósai kétségbeesetten próbálják letagadni a Katalin és Meghan közötti szakadékot, tehát az, hogy Carole éppen most szólalt meg, ugyan lehet véletlen, de csak a spekulációkat erősíti – írja a Daily Mail.

A budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni Verrasztó Evelynhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-budapesti-vilagbajnoksag-utan-vissza-akart-vonulni-verraszto-evelyn.htmlVerrasztó Evelyn elárulta, a budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de nem tehette. Még szeretne bizonyítani. TV + SztárokOrigoAurelio eljegyezte barátnőjét, Dominikáthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-aurelio-eljegyezte-baratnojet-dominikat.htmlAurelio tud még meglepetéseket okozni: A legbátrabb páros című műsor forgatása alatt megkérte barátnője kezét! TV + SztárokOrigoRadics Gigit rengetegen elítélik azért, mert kiejtette az X-Faktorból a saját versenyzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-radics-gigit-rengetegen-elitelik-azert-mert-kiejtette-az-x-faktorbol-a-sajat-versenyzojet.htmlRadics Gigi megdöbbentő döntést hozott szombaton az X-Faktorban: nem engedte tovább saját mentoráltját. Taka kiesett a versenyből, az énekesnő pedig magára haragította a rajongókat. TV + SztárokOrigoA Dal 2019: Dallos Bogi lett A Dal 2019 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-dal-2019-dallos-bogi-lett-a-dal-2019-musorvezetoje.htmlMagyarország is nevezett a 2019-es Eurovíziós Dalversenyre, amit ezúttal Izraelben rendeznek meg. Ennek előválogatója A Dal című műsor, aminek új műsorvezetője Dallos Bogi lett. Bogi elmondta, hogyan készül az új feladatra, hiszen eddig énekesként próbálkozott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍme, az öt leggazdagabb színész: Tom Hankstől Johnny Deppighttp://www.life.hu/sztarok/20181203-ime-az-ot-leggazdagabb-szinesz-tom-hankstol-johnny-deppig.htmlAz igazán nagyszabású filmek és sorozatok nemcsak szórakoztatnak, de nagyon sok pénzzel gazdagítják a bennük szereplő színészeket. Talán el sem tudjuk képzelni, a legnagyobb szerepeik hány nullát írtak a sztárok bankszámláján lévő összeg végére. A férfi színészek között a legsikeresebb Jerry Seinfeld, aki producerként és íróként is dolgozott a legjobban jövedelmező sorozatában. TV + SztárokOrigoMajka beszőkült: melíroztatta a haját a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-majka-beszokult-meliroztatta-hajat-a-rapper.htmlMajka kissé feldobta a frizuráját: az egyszínű barna helyett már szőke csíkok is vannak a hajában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.