Katalin hercegné Vilmos herceg hógolyó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalint és Vilmost hógolyóval dobálták meg a Mikulás-ünnepségen. 

Mikulás-ünnepséget rendeztek a királyi légierő katonáinak gyermekei számára, ahol természetesen Katalin és Vilmos is részt vettek. Hogy igazán ünnepi hangulat legyen, műhóval lepték be a területet, és hólabdákat is készítettek. Ilyen golyókkal dobálták meg a hercegi párt, akik nem sértődtek meg a támadáson sőt, vissza is lőttek!

Sztárok, akik arról híresek, hogy nem csinálnak semmit: Paris Hiltontól Kevin Federline-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181205-sztarok-akik-arrol-hiresek-hogy-nem-csinalnak-semmit-paris-hiltontol-kevin-federline-ig.htmlA kezdetek kezdetén még azért vált híressé valaki, mert valami maradandót, figyelemre méltót tett le az asztalra: gyönyörűen énekelt, lebilincselő alakítást nyújtott egy filmben, vagy egyéb kivételes tehetsége volt, ami miatt felfigyeltek rá az emberek. Mára azonban már nem kell feltétlenül tenni valami értékes dolgot tenni azért, hogy valaki híres, vagy inkább hírhedt legyen. Akadnak bőven olyan celebek, akik éppen arról híresek, hogy különösebben semmit nem csinálnak. TV + SztárokOrigoZalatnay Cini az éneklést választotta Komár Laci helyett: ezért mentek széthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-zalatnay-cini-az-eneklest-valasztotta-komar-laci-helyett-ezert-mentek-szet.htmlZalatnay Sarolta és Komár László kapcsolata már történelem, de eddig nem tudtuk, hogy valójában mi volt a szakításuk oka. Most Cini elárulta. TV + Sztárok--Két hónappal ezelőtt szült Pippa Middleton, így néz ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-ket-honappal-ezelott-szult-pippa-middleton-igy-nez-ki-most.htmlMég októberben hozta világra első gyermekét Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton. Az újdonsült édesanya sugárzik a boldogságtól legújabb fotóján. TV + Sztárok--Elsikkasztotta Király Linda pénzét a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20181205-elsikkasztotta-kiraly-linda-penzet-a-menedzsere.htmlKiderült, mi lehet az oka annak, hogy Király Lindából a mai napig nem lett világsztár. TV + SztárokOrigoSoma megpofozta Nádai Anikót A konyhafőnök VIP – A séfek csatájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-soma-megpofozta-nadai-anikot-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csatajaban.htmlElragadták az indulatai Soma Mamagésát A konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban. Megpofozta csapattársát, Nádai Anikót, aki másként akarta az előnyüket kihasználni, mint ő. TV + Sztárok--Gáspár Győző hófehér, kényelmes koporsót szeretne magánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-gaspar-gyozo-hofeher-kenyelmes-koporsot-szeretne-maganak.htmlGáspár Győző tévés munkái mellett koporsókat árul. Mint mondja, szereti, amit csinál, és már azt is kiválasztotta, ő melyikben szeretne majd nyugodni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.