Meghan Markle apja Erzsébet királynőtől vár megoldást a problémáikra

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
probléma Erzsébet királynő Thomas Markle Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Meghan Markle és apja között nem felhőtlen a kapcsolat, és habár Thomas Markle azt hangoztatja, szeretné megoldani a gondokat, nem segít, hogy folyton a médiához fordul. 

Thomas Markle ismét a médián keresztül próbálja elérni a lányát, hiszen Meghan nem beszél vele már nagyon régóta. Sok botrány övezte a kapcsolatukat, így nem kellene csodálkoznia azon az apjának, hogy Meghan nem hajlandó vele szóba állni, de Thomas nem akarja elfogadni, hogy a viszonyuk így alakult, pedig csak magának köszönheti. Ennek ellenére most ismét interjút adott, amelyben Meghannak és Erzsébet királynőnek is könyörög.

Thomas Markle ismét a médián keresztül próbálja elérni a lányát Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

„Mindennap megpróbáltam írni neki, de nem kaptam semmi választ” – mondta Thomas Markle, aki nem is próbálta elrejteni a csalódottságát. Majd elmondta lányának szóló üzenetét.

Nagyon szeretlek, a lányom vagy és szeretnénk hallani rólad.

Meghan apja Erzsébet királynőnek is könyörgött,

reméli, hogy segít majd neki a lánya és a közte lévő problémák megoldásában. „Nagyra értékelnék bármit, amit tenni tud. Úgy gondolom, ő is szeretné megoldani a családi gondokat” – idézi Meghan apját a Washington Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.