Tolvai Reni egy 8 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról

Forrás: Instagram/tolvaireni
Forrás: Instagram/tolvaireni -
fotó Megasztár akkor és most Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni egy nyolc évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán.

Szinte napra pontosan nyolc évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztár 5. szériáját Tolvai Reni. Ebből az alkalomból egy fotót is megosztott közösségi oldalán, amelyen az látható, amint a magasba emeli a győztesnek járó trófeát.

Reni elképesztően sokat változott az azóta eltelt évek alatt, nemcsak a frizurája és a hajszíne, hanem a stílusa is egészen más lett.

Így nézett ki 8 éve:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

8 ève ❤️ Koszonom

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

...és most:

ValóVilág 9: VV Reni nem bírta tovább a megpróbáltatásokat, sírva fakadthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag-9-vv-reni-nem-birta-tovabb-a-megprobaltatasokat-sirva-fakadt.htmlKülönböző feladatokat kellett teljesíteniük a villalakóknak, és Reni szerepelt a legrosszabbul: ki is borult az értékelések után. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott őszintén Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valasarol-vallott-oszinten-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó elárulta, szörnyen megviselte őt 2012-es válása. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo2030-ból visszatért időutazó árulta el a jövőt: ez várható a következő évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2030-bol-visszatert-idoutazo-arulta-el-a-jovot-ez-varhato-a-kovetkezo-evben.htmlBaljós dolgokat jövendöl a 2030-ból visszatért időutazó: hamarosan megérkezik a történelem legnagyobb hóvihara. TV + SztárokOrigoKylie Jenner még csak 21 éves, de máris hatalmas vagyonnal rendelkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-kylie-jenner-meg-csak-21-eves-de-maris-hatalmas-vagyonnal-rendelkezik.htmlKylie Jenner hihetetlenül hatalmas vagyon halmozott fel, ráadásul igen rövid idő alatt: milliói nagy része az elmúlt két évben termett. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs üzent bajba jutott barátjának, Alekszandr Kokorinnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-dzsudzsak-balazs-uzent-bajba-jutott-baratjanak-alekszandr-kokorinnak.htmlDzsudzsák Balázs egy volt csapattársa előzetes letartóztatásba került, miután egy étteremben randalírozott. A focista biztosította őt támogatásáról. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Erát választotta párbajellenfeléül Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag9-erat-valasztotta-parbajellenfeleul-roli-kihivas.htmlHogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után ismét kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött, Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.