Évet értékelt közösségi oldalán Curtis

2018 siker évértékelés Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán mozgalmas évet zárt Curtis, amit most a közösségi oldalán ki is értékelt.

Curtis igazán mozgalmas évet tudhat a háta mögött, sokáig a Majkával történt szakítása volt a téma, de azért rengeteg sikerélménye is volt, megkérte párja kezét, valamint szerepet kapott a Csak show és más semmiben. A rapper most a közösségi oldalán tartott egy rövid évértékelőt. Ezt írta:

2018. Lassan véget ér, nem bánom... Rengeteg dolog történt velem, sok jó és pár nagyon rossz és egy-két rettentő rossz. Volt itt telt házas Aréna, elhunyt barát, véget ért barátság, újrakezdés, tv-műsor, rekordnézettség (megint), testvér elvesztése, árulás és ez csak egy része volt ennek az évnek... De mindegy. Akit megbántottam, sajnálom! Aki engem bántott, annak megbocsájtok! Próbálok napról napra jobb emberré válni és nem mások miatt. Csakis a kedvesem és magam miatt. 2019-ben 150%-ot rakok bele mindenbe, amihez neki látok. Béke mindenkinek.”

A 2018-as év legnagyobb sztárbotrányai: Majka és Curtis felbomlását nem fogjuk elfelejtenihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-a-2018-as-ev-legnagyobb-sztarbotranyai-majka-es-curtis-felbomlasat-nem-fogjuk-elfelejteni.htmlEz az év sem múlhatott el a sajtót megrengető sztárbotrányok nélkül. Hosszúra nyúló családi perpatvar, szakmai viták vagy éppen titokról lerántott lepel tartotta lázban az embereket. A Weisz Fanni és édesanyja között húzódó feszültség a tetőfokára hágott ebben az évben, de Majka és Curtis is szolgáltattak beszélnivalót. TV + SztárokOrigoPintér Tibor édesanyja reméli, hogy Tenya összejön volt feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181227-pinter-tibor-edesanyja-remeli-hogy-tenya-osszejon-volt-felesegevel.htmlFiáról nyilatkozott Pintér Tibor édesanyja, a 80 esztendős Ilike. Mint kiderült: reméli, hogy fia nem új szerelmet keres most, hanem összejön volt feleségével. TV + SztárokOrigoÍgy vészeli át Marsi Anikó Palik László hiányát az Exatlon Hungary forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20181227-igy-veszeli-at-marsi-aniko-palik-laszlo-hianyat-az-exatlon-hungary-forgatasa-alatt.htmlMarsi Anikó elárulta, hogyan fogja kibírni azt a néhány hetet, amely során nélkülöznie kell férjét, Palik Lászlót. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág 9: Zsuzsu elhagyta a villát, műsorvezető letthttp://www.life.hu/sztarok/20181227-valovilag-9-zsuzsu-elhagyta-a-villat-musorvezeto-lett.htmlMűsorvezetői babérokra tör VV Zsuzsu. A közösségi média hetet eredetileg Csoki nyerte meg a villában, ám az ő kizárásra után, a mások helyezett Zsuzsu kapta meg a díjat, ami nem más volt, mint hogy vezetheti a BeleValóVilág egyik adását. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka elárulta, milyen ajándékokat ad szeretteinek karácsonykorhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-hosszu-katinka-elarulta-milyen-ajandekokat-ad-szeretteinek-karacsonykor.htmlHosszú Katinka szereti a karácsonyt, amit mindig családjával tölt, Baján. Elárulta, mivel lepi meg szeretteit.TV + Sztárok--A ValóVilág 9-ben is karácsonyoztak a villalakók: mindenki zokogotthttp://www.life.hu/sztarok/20181226-a-valovilag-9ben-is-karacsonyoztak-a-villalakok-mindenki-zokogott.htmlA villalakók is karácsonyoztak a luxusbörtönben: zokogásban törtek ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.