Százmillióval károsíthatta meg az Omegát a zenekar menedzsere

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Omega Benkő László menedzser csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, mi történt az Omega zenekarral évekkel ezelőtt: menedzserük közel százmillióval károsította meg őket.

Igen jelentős anyagi kár érte az Omegát évekkel ezelőtt, német menedzserük gyakorlatilag elsikkasztotta a pénzüket. A Blikk azt írja, a férfi Dél-Amerikában árulta a zenekar lemezeit, de a tagoknak a nyereségből semmit nem adott, inkább saját magára költötte.

Amikor a zenekar egy nemzetközi kiadóhoz igazolt, egy külsős menedzser kapta a terjesztési feladatokat. Egy Svédországban élő német állampolgár lett a kiválasztott, a feladata nyilvánvalóan az volt, hogy a nemzetközi piacon árusítsa a zenekar jogdíjait, ám ő úgy látta jónak, hogy titkon a saját szakállára is elad néhány országba. Brazíliába, Argentínába, sőt, egész Dél-Amerikába ő értékesített, ezzel pedig szép pénzt rakott zsebre, amiből természetesen a zenekarnak egy fillér sem jutott. Nehéz már számszerűsíteni, amit kivett a zsebünkből, de talán százmilliós nagyságrendről is szó lehet” – nyilatkozta Benkő László.

Persze amikor kiderült a csalás, a menedzser teljesen eltűnt, hiába nyomoztak utána évekig, nem akadtak a nyomára. Azóta pedig az is kiderült, hogy a férfi meghalt.

Az Omega együttes tagjai megdöbbentek azon, mit tett a menedzserük Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Félmeztelen fotóval köszöntötte az új évet Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-felmeztelen-fotoval-koszontotte-az-uj-evet-mihalik-eniko.htmlMihalik Enikő egy félmeztelen fotóval lepte meg követőit az új esztendő alkalmából. TV + Sztárok--A Tankcsapda nagy rajongója volt az M3-ason elgázolt lány: gyászol a zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-a-tankcsapda-nagy-rajongoja-volt-az-m3-ason-elgazolt-lany-gyaszol-a-zenekar.htmlJanuár másodikán gázoltak el egy fiatal lányt az M3-ason. Mint kiderült, a Tankcsapda nagy rajongója volt, a zenekar Facebook-oldalán emlékezett meg a hihetetlen veszteségről. TV + Sztárok--A Telekom Veszprém kézilabdázója, Nagy László bejelentette visszavonulásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-a-telekom-veszprem-kezilabdazoja-nagy-laszlo-bejelentette-visszavonulasat.htmlNagy László befejezte. TV + Sztárok--Így néz ki Pippa Middleton bikinis teste 11 héttel a szülés után: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-igy-nez-ki-pippa-middleton-bikinis-teste-11-hettel-a-szules-utan.htmlPippa Middleton bikinis fotóján ámul az internet népe: Katalin hercegnő testvéréről nem mondanánk meg, hogy 11 hete szült.TV + Sztárok--Latexruhában pózol Pásztor Anna - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-latexruhaban-pozol-pasztor-anna.htmlPásztor Anna latexruhában feszít a közösségi oldalára feltöltött friss fotóján. TV + Sztárok--Nyulat fogadott örökbe MC Hawer és fiatal barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190103-nyulat-fogadott-orokbe-mc-hawer-es-fiatal-baratnoje.htmlMC Hawer és fiatal barátnője egy nyulat fogadtak örökbe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.