Apró bugyiban villantotta meg formás fenekét Rihanna: fotó

fehérnemű szexi bugyi Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna falatnyi bugyiban mutatta meg formás fenekét.

Rihanna ismét modellt állt, hogy saját fehérneműmárkáját, a Fentyt promózza. Ezúttal egy Valentin-napi kollekciót tervezett, nem is akármilyet: elképesztően szexi darabokról van szó. Az egyiket fel is próbálta és a közösségi oldalán meg is mutatta, hogyan áll rajta.

A falatnyi bugyi szinte teljesen átlátszó, csak néhány zsinór és egy aprócska szív tartja.

Demcsák Zsuzsa újra feltűnik a tévéképernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsa-ujra-feltunik-a-tevekepernyon.htmlDemcsák Zsuzsa egy jó ideje eltűnt a reflektorfényből, de hamarosan újra látható lesz a képernyőn. TV + SztárokOrigoDér Henit kapcsolatba hozták egy bérgyilkossal, mert ugyanaz a családnevükhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-der-henit-kapcsolatba-hoztak-egy-bergyilkossal-mert-ugyanaz-a-csaladnevuk.htmlEgy bérgyilkossal hozták kapcsolatba Dér Henit, ugyanis ugyanaz a családnevük valamint a születési helyük. TV + SztárokOrigo19 évvel fiatalabb kedvese van Bebénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-19-evvel-fiatalabb-kedvese-van-bebenek.htmlEgy 19 évvel fiatalabb lányba szerelmes Bebe. Bár még csak egyszer találkoztak, már a gyermekvállalás is szóba került köztük. TV + Sztárok--Ördög Nóra nem mindig érzi magát sikeresnek anyakénthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-ordog-nora-nem-mindig-erzi-magat-sikeresnek-anyakent.htmlÖrdög Nóra életét bizonyára sokan irigylésre méltónak tartják, pedig ő nincs mindig megelégedve sem a stúdióban nyújtott teljesítményével, sem az otthonival. TV + Sztárok--ValóVilág 9: több játékos is elhagyta a villáthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-valovilag-9-tobb-jatekos-is-elhagyta-a-villat.htmlNapról napra izgalomban tartja a valóságshow-k rajongóit a ValóVilág 9. szériája. Úgy tűnik, hogy most egyszerre több lakó is elhagyja a villát. TV + SztárokOrigoÁtverés áldozata lett Tóth Andi és Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-atveres-aldozata-lett-toth-andi-es-szabo-adam.htmlNagy döntést hozott Tóth Andi és Szabó Ádám. Egy cicát szerettek volna örökbe fogadni, ám úgy tűnik, hogy átverés áldozatai lettek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.