Munkásokat keres Zámbó Krisztián

Forrás: Facebook / Zámbó Krisztián -
kőműves Facebook munkás Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián Facebook-oldalán tett közzé egy felhívást, munkásokat keres.

Zámbó Krisztiánnak segítségre van szüksége, ezért osztott meg a Facebookon egy videót. Az énekes kőműveseket keres, ezért tette közzé a felhívását. „Gyerekek, dolgozzatok. Ha meló kell, lóvét akartok keresni, és biztos helyet akartok (...) akkor keressetek, akár hölgyek is” – mondta a videóban Zámbó Krisztián.

Demcsák Zsuzsát a gyermekei előtt bántottákhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsat-a-gyermekei-elott-bantottak.htmlDemcsák Zsuzsa Jakupcsek Gabriella műsorában vallott őszintén arról, hogy bántották a gyermekei előtt. TV + SztárokOrigoAkkorára duzzadtak Kelly Brook keblei, hogy hátfájás miatt orvoshoz kellett fordulniahttp://www.life.hu/sztarok/20190110-akkorara-duzzadtak-kelly-brook-keblei-hogy-hatfajas-miatt-orvoshoz-kellett-fordulnia.htmlA hízástól akkorára duzzadtak Kelly Brook keblei, hogy borzasztó hátfájás kezdte el gyötörni a plus size modellt. Akkor döntötte el, hogy jobban odafigyel az életmódjára. TV + Sztárok--Apró bugyiban villantotta meg formás fenekét Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-apro-bugyiban-villantotta-meg-formas-feneket-rihanna.htmlRihanna falatnyi bugyiban mutatta meg formás fenekét. TV + Sztárok--Pszichopatának nevezte Cristiano Ronaldót volt barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190110-pszichopatanak-nevezte-cristiano-ronaldot-volt-baratnoje.htmlEgy korábbi barátnő állítja, Cristiano Ronaldo egy pszichopata. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa újra feltűnik a tévéképernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsa-ujra-feltunik-a-tevekepernyon.htmlDemcsák Zsuzsa egy jó ideje eltűnt a reflektorfényből, de hamarosan újra látható lesz a képernyőn. TV + SztárokOrigoDér Henit kapcsolatba hozták egy bérgyilkossal, mert ugyanaz a családnevükhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-der-henit-kapcsolatba-hoztak-egy-bergyilkossal-mert-ugyanaz-a-csaladnevuk.htmlEgy bérgyilkossal hozták kapcsolatba Dér Henit, ugyanis ugyanaz a családnevük, valamint a születési helyük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.