Balázs Klári és Korda György könyvben reagálnak az énekes melegségéről szóló pletykákra

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Korda György Balázs Klári könyv homoszexualitás hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György nem tud szabadulni attól a hazugságtól, ami szinte a pályája eleje óta kísérti őt. Azt terjesztik róla, hogy nem a nőket szereti.

Hiába él boldog házasságban évtizedek óta, és hiába falta a nőket fiatalon, valamiért kialakult Korda Györgyről az a pletyka, hogy nem a nőket szereti. Többször megpróbáltak már leszámolni ezzel a híreszteléssel, most az életrajzi könyvükben vallanak erről: egy táncosfiútól ered az egész.

Korda Györgyről sokáig terjesztették, hogy meleg Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Majka a visszavonulást tervezgeti, Amerikában kezdhet új életethttp://www.life.hu/sztarok/20190116-majka-a-visszavonulast-tervezgeti-amerikaban-kezdhet-uj-eletet.htmlA Bors számolt be arról, hogy Majka egy időre visszavonul és Amerikában telepedik le a családjával. TV + SztárokOrigoHamarosan elveszítheti szüzességét Tim Tebow sportoló: megkérte kedvese kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-hamarosan-elveszitheti-szuzesseget-tim-tebow-sportolo-megkerte-kedvese-kezet.htmlTim Tebow NFL-játékos, aki korábban megfogadta, hogy csak a nászéjszakán veszíti el a szüzességét, most megkérte a barátnője kezét. TV + Sztárok--Egy jósnő állítja, Kiszel Tünde korábbi életében férfi volthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-egy-josno-allitja-kiszel-tunde-korabbi-eleteben-ferfi-volt.htmlKiszel Tündének élő adásban jósolt egy jövendőmondó. Kiderült, a naptárdíva előző életeiben rendre férfi volt. TV + SztárokOrigoChris Pratt engedélyt kér Arnold Schwarzeneggertől, hogy elvehesse a lányát, Katherine-thttp://www.life.hu/sztarok/20190115-chris-pratt-engedelyt-ker-arnold-schwarzeneggertol-hogy-elvehesse-lanyat-katherinet.htmlChris Pratt a hagyományokat tisztelve engedélyt kért Arnold Schwarzeneggertől, hogy elvehesse a lányát. TV + SztárokOrigoEgy kisfiút mentett ki Mádai Vivien Ausztriában a hó fogságábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-egy-kisfiut-mentett-ki-madai-vivien-ausztriaban-a-ho-fogsagabol.htmlMádai Vivien a családjával épp Ausztriában síel, ahol a napokban egy bajba jutott kisfiúnak is segítséget nyújtott az egyik sípályánál. TV + SztárokOrigoAutóbalesetéről vallott Sütő Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-autobaleseterol-vallott-suto-eniko.htmlSütő Enikő decemberi autóbalesetéről vallott. Elárulta, kellő önuralommal kezelte a helyzetet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.