Pachmann Péter fogyás Flört randi egészséges életmód Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péter élő adásban flörtölt Tóth Verával.

Tóth Vera volt Pachmann Péter vendége a TV2 műsorában, amelyben az egészséges életmódról és táplálkozásról volt szó. A tévés mindenféle péksüteményt tett az énekesnő elé, közben pedig beszélgettek. A csevej viszont elég hamar átment flörtölésbe...

Tóth Vera: „A mértéktartás a legfontosabb. Ha ennek a sajtos rúdnak csak a felét eszed meg, akkor már sokat tettél a szervezetedért."

Pachmann Péter: „Igen, de ha megcsókolsz egy pasit és csak félig tart, az nem olyan jó..."

Tóth Vera: „Ja, hát, az olyanokba nem megyünk bele. Vagy csináljuk, vagy nem. De a kajában máshogy van. Mindig azt szoktam mondani, hogy mértékletes hedonista vagyok, mindent eszem és iszom, amit megkívánok, de meg tudok állni az első két kortynál, és erre nagyon büszke vagyok. Másrészt nekem volt egy gyomorműtétem, amit három évvel ezelőtt végeztek el rajtam, azért nem vagyok álszent sem, az is nagyon sokat segített, de a kilómegtartásban három év után nagyon fontos, hogy odafigyelj ilyenekre."

(Ekkor fogyás előtti és utáni fotót mutattak Veráról.)

Pachmann Péter: „Na, azzal a csajjal, ott a jobb oldalon, én nagyon elmennék moziba. Vannak nagyon jó skandináv krimik, én imádom őket..."

Ezért hagyta el Andy Vajna Hollywoodothttp://www.life.hu/sztarok/20190121-ezert-hagyta-el-andy-vajna-hollywoodot.htmlAndy Vajna sikeres producer lett Amerikában, de végül elhagyta Hollywoodot. Návai ANikó elárulta, hogy miért döntött így a filmes. TV + Sztárok--Vajna Tímea így gyászolja férjét, Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-igy-gyaszolja-ferjet-andy-vajnat.htmlEgy nappal férje halála után megtörte a csendet Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoVajna Tímea évekkel ezelőtt azt mondta, hogy nem rendelkezik Andy Vajna vagyona feletthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-evekkel-ezelott-azt-mondta-hogy-nem-rendelkezik-andy-vajna-vagyona-felett.htmlAndy Vajna január 20-i halála kapcsán elkezdődtek a találgatások, vajon mekkora lehet a teljes vagyona. A tragikus hirtelenséggel elhunyt producer felesége, Vajna Tímea egyelőre még nem nyilatkozott, de sokak szerint az is kérdés, hogy vajon kap-e szerepet a férje után maradt birodalom rendezésében. Korábban a Life.hu-nak tett említést arról, hogy rendelkezhet-e Andy Vajna vagyona felett. TV + SztárokOrigoMegszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190121-megszolalt-a-tragikusan-fiatalon-elhunyt-molnar-csilla-egykori-szerelme.htmlMegszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelme. A férfi elárulta azt is, mi történt azon a szörnyű napon. TV + SztárokOrigoFeladta a versenyt Bán Norbert, az Exatlon Hungary játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-feladta-a-versenyt-ban-norbert-az-exatlon-hungary-jatekosa.htmlÚjabb játékos adta fel az Exatlon Hungary című versenyt, ezúttal Bán Norbert búcsúzott önszántából. Úgy döntött, nem kockáztatja egészségét.TV + SztárokOrigoVV Adri legyőzte a párbajon VV Lacikát: interjú a kiesővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vv-adri-legyozte-a-parbajon-vv-lacikat-interju-a-kiesovel.htmlJanuár 20-án megtörtént a ValóVilág9 következő párbaja, ahol Adri és Lacika csaptak össze.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.