Jennifer Aniston félmeztelenül ölelgeti a fodrászát egy soha nem látott fotón

frizura fotó félmeztelen fodrász Chris McMillan Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenedik születésnapját ünnepelte a napokban Jennifer Aniston. Ebből az alkalomból fodrásza, Chris McMillan köszöntötte őt egy pikáns fotóval közösségi oldalán. A képen félmeztelenül simulnak egymáshoz. 

Chris McMillan fodrász alkotta meg a legendás Rachel-frizurát Jennifer Aniston számára, mellyel a színésznő a Jóbarátok című sorozatban azonnal belopta magát a nézők szívébe.

A hajszobrász és az 50 éves színésznő barátsága és munkakapcsolata azóta is töretlen. Ezt bizonyítja az a születésnapi köszöntő is, amelyet McMillan a minap rakott ki Iaz nstagram-oldalára. A fotón ketten láthatók, ahogyan félmeztelenül simulnak egymáshoz. A Daily Mail cikke szerint a kép egy magazinfotózáson készült 2014 végén. A fotósorozat egyes darabjai az Allure magazin 2015 januári számában jelentek meg, ám ezt a képet eddig nem láthatta a közönség.

„Boldog születésnapot, Jen. Te vagy a barátom, az inspirációm, a tanítóm. Imádlak a csillagokig és vissza” – írta a fotóhoz a sztárfodrász.

Sebestyén Balázs A Dal zsűrijét bírálta: ezt válaszolta neki Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-sebestyen-balazs-a-dal-zsurijet-biralta-ezt-valaszolta-neki-nagy-fero.htmlSebestyén Balázs a Rádó 1 reggeli műsorában bírálta A Dal zsűrijét: ez Nagy Feró válasza. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeztelenül fürdőzik Berki Mazsi – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-meztelenul-furdozik-berki-mazsi.htmlBerki Krisztián felesége pikáns videót tett közzé Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan habfürdőzik meztelenül. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf visszatér a képernyőre: a Drága örökösök című sorozatban szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nemeth-kristof-visszater-a-kepernyore-a-draga-orokosok-cimu-sorozatban-szerepel.htmlNémeth Kristóf hét év kihagyás után tér vissza egy napi sorozatba az RTL Klubon. A Drága örökösökben ő lesz Ökörapáti új polgármesterjelöltje. TV + Sztárok--Lezárult Fésűs Nelly autóbalesetének ügye: több milliót kell fizetnie a sérültnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-fesus-nelly-autobalesetenek-ugye-lezarult-tobb-milliot-kell-fizetnie-a-serultnek.htmlFésűs Nelly több autóval és egy kisbusszal ütközött össze még 2017-ben, az ügy súlyos sérültjével most sikerült megállapodnia. TV + Sztárok--Pintér Tibor exe, Rubos Frida is újra szerelmes: árulkodó fotókat tett fel a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190213-pinter-tibor-exe-rubos-frida-is-ujra-szerelmes-arulkodo-fotokat-tett-fel-kozossegi-oldalara.htmlPintér Tibor exbarátnője, Rubos Frida elárulta, miért is szakítottak valójában a színésszel és jövőbeli terveiről is mesélt. TV + Sztárok--VV Adri attól tart, hogy napvilágra kerülnek a róla készült házi pornóvideókhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-vv-adri-attol-tart-hogy-napvilagra-kerulnek-a-rola-keszult-hazi-pornovideok.htmlVV Adri kiesése után nézői kérdésekre válaszolt, ahol arról is beszámolt, hogy készültek már róla szexvideók. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.