Szembesítették a ValóVilág 9 játékosait: kemény kérdéseket tettek fel egymásnak

szembesítés ValóVilág 9 párbaj VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a ValóVilág 9 újabb párbaja, de előtte még szembesítették egymással a játékosokat: olyan kérdéseket kellett egymásnak feltenniük, amit korábban soha.

VV Zsuzsut küldték párbajra a villalakók, hamarosan pedig az is kiderül, ki lesz a lány ellenfele. A három fiúval együtt most négyesben összeültek és olyan kérdéseket tettek fel egymásnak, amiket eddig még soha.

Volt is kiakadás, Zsuzsut például ismét azzal vádolták meg, hogy rendre eltúlozza érzelmeinek kinyilvánítását. A lány azzal védekezett, hogy 23 évig a szüleivel élt és ez most számára egy teljesen új helyzet. Ugyanakkor továbbra is tagadta, hogy színészkedne, elmondása szerint pont ilyen a való életben is.

Folyamatosan jöttek az én lelkemmel, hogy én színész vagyok, megjátszom magam... Én nem tudom, miért gondolják ezt... Itt bent több impulzus ér. Nagyon sokat bántottak ebben a játékban, jogosan álltam ki magamért. Ezt nem hajlandók elfogadni, azt mondják, túlságosan produkálom magam, sírok, elszínészkedem, sajnáltatom magam a nézők előtt... Könyörgöm, én nem sajnáltatom magam, kint is ugyanilyen ember vagyok, ha megbántanak, az igenis rosszulesik, a lelkemre veszem. Lehet, hogy túlságosan is, de inkább ilyen legyek, mint kárörvendő és rosszindulatú” – ecsetelte a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.