Fotó a múltból: egy szál bugyiban pózolt Zoltán Erika

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
szexi bugyi Zoltán Erika énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoltán Erikáról egy közel 30 éves fotó került elő.

Zoltán Erika a 90-es években nemcsak a dalaival hódította meg az országot, hanem a külsejével is rengeteg rajongót szerzett magának.

Nem csoda, ha odáig voltak érte a férfiak: egy nagyjából 30 évvel ezelőtti Ifjúsági Magazinban például egy szál bugyiban pózolt. Mutatjuk a pikáns felvételt!

Zoltán Erika bugyiban pózolt Forrás: IM
Hajdú Péter az Instagramon köszöntötte kislányát, és Sarka Katának is üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hajdu-peter-az-insatgramon-koszontotte-kislanyat-es-sarka-katanak-is-uzent.htmlHajdú Péter Instagram-oldalán üzent volt feleségének, Sarka Katának. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCooky eljegyezte kedvesét, Debóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-cooky-eljegyezte-kedveset-deborat.htmlCooky Valentin-napon eljegyezte kedvesét, Debórát. TV + SztárokOrigoÉNB Lali így csapta a szelet VV Zsuzsunak – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-enb-lali-igy-csapta-a-szelet-vv-zsuzsunak.htmlÉNB Lali ellátogatott a ValóVilág-villába, és ha már ott járt, el is kezdte csapni a szelet Zsuzsunak. TV + SztárokOrigo27 év után is imádja egymást Szandi és férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190214-27-ev-utan-is-imadja-egymast-szandi-es-ferje.htmlAz első csókjuk évfordulóját is ünnepli Szandi és férje, Csaba. 27 éve élnek boldog házasságban, Valentin-nap alkalmából pedig azt is megosztották a nézőkkel, hogy mi a boldogságuk és önfeledtségük titka. TV + Sztárok--Palácsik Lilla volt a Kölcsönlakás hivatalos fotósahttp://www.life.hu/sztarok/20190214-palacsik-lilla-volt-a-kolcsonlakas-hivatalos-fotosa.htmlNem titok, hogy fotósként dolgozik Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla. A fiatal fotós az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy ő volt a Kölcsönlakás című új magyar film hivatalos fotósa, amelyet hatalmas megtiszteltetésként él meg. TV + SztárokOrigoJ. Lo elárulta, vőlegénye melyik testrészét szereti a legjobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-j-lo-elarulta-volegenye-melyik-testreszet-szereti-a-legjobban.htmlJennifer Lopez egy show-műsorban elárulta, melyik testrészét szereti a legjobban a vőlegényének. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.