Hajdú Péter az Instagramon köszöntötte a kislányát, és Sarka Katának is üzent

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata üzenet Hajdú Noncsi Hajdú Péter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter az Instagram-oldalán üzent a volt feleségének, Sarka Katának.

Hajdú Péter Instagram-oldalán gyönyörű szavakkal köszöntötte 10. születésnapján lányát, Noncsit. Az egykori tévés azonban nemcsak a lányát köszöntötte, Sarka Katának is üzent.

Hajdú Péter üzent a kislányának és Sarka Katának Fotó: Mudra László/Origo

"10 évvel ezelőtt megszületett az én Kincsem. Ez egy örök szerelem, ami soha, soha nem ér véget! Köszönöm Istenem, hogy ennek a gyönyörű csodálatos Kislánynak az édesapja lehetek, és köszönöm Neked is Kata! Isten éltessen drága Kislányom" – írta Hajdú Péter. A posztot ide kattintva tudod megnézni.

Cooky eljegyezte kedvesét, Debóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-cooky-eljegyezte-kedveset-deborat.htmlCooky Valentin-napon eljegyezte kedvesét, Debórát. TV + SztárokOrigoÉNB Lali így csapta a szelet VV Zsuzsunak – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-enb-lali-igy-csapta-a-szelet-vv-zsuzsunak.htmlÉNB Lali ellátogatott a ValóVilág-villába, és ha már ott járt, el is kezdte csapni a szelet Zsuzsunak. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó a fiaival együtt Palik László után utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-marsi-aniko-fiaival-egyutt-palik-laszlo-utan-utazik.htmlMarsi Anikó és Palik László már két hónapja távol vannak egymástól: nem bírják tovább. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág 9: VV Greg elárulta, mire költené a 36 milliós nyereménythttp://www.life.hu/sztarok/20190215-valovilag-9-vv-greg-elarulta-mire-koltene-a-36-millios-nyeremenyt.htmlVV Greg meglepően őszinte volt, ráadásul VV Rolival. Neki árulta el, mit kezdene a 36 millióval, ha megnyerné. TV + SztárokOrigoHabpartit rendeztek a villalakók: erotikából sem volt hiány - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hab-partyt-rendeztek-a-villalakok-erotikabol-sem-volt-hiany-video.htmlA Valóvilág 9 hamarosan véget ér, már csak pár nap, és kiderül, ki lesz a 36 millió forint boldog tulajdonosa. A villalakók ezúttal alaposan megünnepelték magukat, és egy olyan bulit csaptak, amilyenre még nem volt példa ebben a szériában. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna újszülött kisfiával és szerelmével Valentin-napozott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-kiss-ramona-ujszulott-kisfiaval-es-szerelmevel-valentinnapozott-foto.htmlNéhány héttel ezelőtt adott életet első kisfiának Kiss Ramóna, aki az idei szerelmesek napját is vele töltötte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.