Kollányi Zsuzsi Szolnoki Péterrel készített duettet

dal duett Szolnoki Péter Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi Szolnoki Péterrel készített duettet.

Te meg én" címmel készített közös dalt Kollányi Zsuzsi és Szolnoki Péter, amelynek klipjét pont Valentin-napon jelentették meg. Érdekesség, hogy a számot az énekesnő a férjével, Abelovszki Attilával közösen írta.

Az, hogy Szolnoki Petinek, Magyarország egyik legcsodálatosabb férfihangjának megtetszett ez a szám, és boldogan elénekelte velem, csak emeli a szememben az értékét. Remélem, hogy ez a minden ízében szerelmes költemény mindenkinek a szívébe belopja magát. (...) Ez a szám különösen fontos nekem minden érzelmi vonatkozásában, hiszen még várandós voltam, amikor a klipjét forgattuk. Azért vártunk vele Valentin-napig, mert ma van az egyik fiam névnapja is, így egyszerre ünneplem vele a szerelmemmel közös életünket és a családunk születését is" – áradozott Kollányi Zsuzsi a Ripostnak.

Marsi Anikó fiaival együtt Palik László után utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-marsi-aniko-fiaival-egyutt-palik-laszlo-utan-utazik.htmlMarsi Anikó és Palik László már két hónapja távol vannak egymástól: nem bírják tovább. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág 9: VV Greg elárulta, mire költené a 36 milliós nyereménythttp://www.life.hu/sztarok/20190215-valovilag-9-vv-greg-elarulta-mire-koltene-a-36-millios-nyeremenyt.htmlVV Greg meglepően őszinte volt, ráadásul VV Rolival. Neki árulta el, mit kezdene a 36 millióval, ha megnyerné. TV + SztárokOrigoVV Roli durán nekiment VV Zsuzsunak: nem tetszett neki, hogy a lány őt választotta párbaj ellenfeléül:http://www.life.hu/sztarok/20190215-vv-roli-duran-nekiment-vv-zsuzsunak-nem-tetszett-neki-hogy-a-lany-ot-valasztotta-parbaj-ellenfeleul.htmlVV Roli hiába küzdött meg néhány napja VV Adrival a bennmaradásért, az utolsó párbajon is helyt kell állnia: Zsuzsu őt nevezte meg párbaj ellenfeléül.TV + SztárokOrigoSmink nélküli arca miatt szóltak be Lena Headey-nek: ezt válaszolta a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20190215-smink-nelkuli-arca-miatt-szoltak-be-lena-headeynek-ezt-valaszolta-a-tronok-harca-sztarja.htmlLena Headey nem hagyta figyelmen kívül egyik rajongójának beszólását: keményen visszaszólt. TV + Sztárok--Vasvári Vivien most elmondta, hogy mivel tölti egy napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-vasvari-vivien-most-elmondta-hogy-mivel-tolti-egy-napjat.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhette meg az ország Vasvári Vivien nevét, aki Luxus Vivi néven vonult be a köztudatba. Sok negatív véleménnyel találkozik, sokan kitartott feleségnek tartják. Most elmondta, hogyan vélekedik erről, és azt is elárulta, hogyan telik egy napja. TV + Sztárok--Állítólag Kevin Spacey egyetemi bulin akart fiatal férfiakat felszednihttp://www.life.hu/sztarok/20190214-allitolag-kevin-spacey-egyetemi-bulin-akart-fiatal-fiukat-felszedni.htmlÁllítólag négy évvel ezelőtt Kevin Spacey részt vett egy egyetemi bulin, de ahelyett, hogy diáklányokkal csevegett volna, fiatal férfiakkal szemezett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.