Pásztor Anna megszólalt a tárgyalás után, a zaklató bocsánatot kért

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Anna and the Barbies támadás bíróság kés Pásztor Anna zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt fordulatot vett Pásztor Anna tárgyalása, ugyanis a bíróság emberölés előkészületére módosította a vádat. A tárgyalás után az énekesnő is megszólalt, a vádlott pedig videoüzenetben kért bocsánatot. 

"Nagyon meglepődtem a döntésen, de örülök annak, hogy a bíróság is komolyan veszi az ügyemet" – idézte Pásztor Annának a tárgyalás után mondott szavait a Blikk.

Ahogy mi is megírtuk: a bíróság emberölés előkészületére módosította a vádat. "Nem tudom, milyen ítéletnek örülnék, nincs jogom megmondani. Sajnálom a férfi édesanyját, de nekem addig van nyugalmam, amíg Jozef rácsok mögött van" – fogalmazott a lapnak Pásztor Anna, aki mögött kemény fél év van. Mint mondta: biztonsági rendszer védi, de megvédi magát bármi áron.

Pásztor Anna a tárgyalás után Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Rémálmaim voltak, hogy ez a férfi bántja a gyerekeimet. Kemény fél év van mögöttem, lelkileg megterhelő volt ez az egész" – vallotta az énekesnő.

A vádlottat, P. Jozefet videón keresztül kapcsolták be a börtönből, így Pásztor Annának nem kellett vele egy teremben tartózkodnia. "Megbántam mindent, főleg azt, ahogyan csináltam, ahogyan közeledtem felé. Azt hittem, hogy játszunk, hogy ő is veszi a lapot. Sosem akartam bántani vagy megijeszteni, ezért bocsánatot kérek tőle. Szerettem volna ezt megírni neki a börtönből, de nem kaptam rá engedélyt" – kért bocsánatot a férfi, aki arra nem tudott magyarázatot adni, hogy miért volt nála kés.

Várkonyi Andrea elárulta, miket vár el következő választottjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-varkonyi-andrea-elarulta-miket-var-el-kovetkezo-valasztottjatol.htmlVárkonyi Andi a szerelemről tartott előadást, és habár ez nem róla szólt, magáról is beszélt. Elárulta, számára mi fontos egy férfiban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKisbabát vár a ValóVilág 9 19 éves ex játékosa, VV Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20190222-kisbabat-var-a-valovilag-9-19-eves-ex-jatekosa-vv-vivi.htmlVV Vivi és VV Krisztián a ValóVilág 9 játékában szerettek egymásba, majd kiesésük után is folytatódott a kapcsolatuk. Úgy tűnik szerelmük egyre komolyabb, ugyanis kisbabájuk lesz...TV + Sztárok--Palásti Ági, a kihívók Exatlon játékosa esett ki a legutóbbi küzdelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-palasti-agi-a-kihivok-exatlon-jatekosa-esett-ki-a-legutobbi-kuzdelemben.htmlAz Exatlon Hungary legújabb részében a Kihívóknak kellett megküzdeniük egymással a bentmaradásért: Palásti Áginak kellett búcsúznia. TV + SztárokOrigoKicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoNádai Anikó közösségi oldalán búcsúztatta az elmúlt 4 hónapothttp://www.life.hu/sztarok/20190221-nadai-aniko-kozossegi-oldalan-bucsuztatta-az-elmult-4-honapot.htmlA négy hónapig tartó ValóVilág 9 vezetését Nádai Anikó és Puskás Peti kapták meg. A műsorvezetőnő és exvillalakó most közösségi oldalán búcsúzott a műsortól. TV + Sztárok--Weisz Fanni és Hajmásy Péter megmutatta, milyen náluk egy veszekedéshttp://www.life.hu/sztarok/20190221-weisz-fanni-es-hajmasy-peter-megmutatta-milyen-naluk-egy-veszekedes.htmlSok dolog okozhat konfliktust egy frissen összeházasodott pár életében, de vajon hogyan oldja meg a vitát egy pár, ahol az egyik fél siket? Weisz Fanni és Hajmásy Péter megmutatták. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.