A származása miatt bántották Radics Gigit, de nem hagyta annyiban

vita kritika roma származás Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodból posztolt szexi fotót Radics Gigi, két kommentelő azonban heves vitát robbantott ki a kép alatt - szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

"Nagyon szép, ő is cigány és a magyarok közé akar tartozni, de nem megy neki. Nagyon viszi magát, de nem tudom, hogy mire, inkább a szegény gyerekeken segítene, minthogy élvezné az életet" – írta egy kommentelő Gigi fotójához, amin rengetegen kiakadtak, és megvédték az énekesnőt.

Ám Gigit sem fell félteni, kiállt magáért, és visszaszólt a sértegetőnek: "Igen, élvezem az életet, és cigány is vagyok, de közben úgy, hogy másoknak segítek! Sokan nem tudják, mert nem csinálok belőle hírforrást, azt gondolom, ez nem erről kell, hogy szóljon."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#moodfortheday #wethair #haveanamazingdayyaall

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,


Volt olyan kritizáló is, aki azt nehezményezte, hogy Gigi idegen országból választott magának párt: "Igazi cigány p.csa, de neki idegen f.rok kell, ami nem a vére, lefárasztotta a pasija..." – szólt a trágár komment. Az énekesnő pedig neki is leírta a véleményét: "...te meg egy idióta vagy. Ez azt hiszem sokkal nagyobb probléma, mint az, hogy én cigány vagyok. Sajnállak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.