Titokban vette el szerelmét Darren Criss színész – Meglepődtek a rajongók

esküvő házasság titok Darren Criss
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömhírt jelentett be a közösségi oldalán Darren Criss Golden Globe-díjas színész: hét év után, titokban elvette a párját.

A rajongók nagy meglepetésére esküvői fotót posztolt az Instagramra Darren Criss színész, akit a Glee-ből és az American Crime Storynak a Gianni Versace halála körülményeit bemutató részéből ismerhetünk. A fotóhoz azt írta, még mindig a nagy nap hatása alatt van, élete legcsodálatosabb pillanatain van túl.

Apró bikiniben mutatta meg dús kebleit Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190224-apro-bikiniben-mutatta-meg-dus-kebleit-hodi-pamela.htmlBikinifelsőben fotózta magát Hódi Pamela, a rajongói legnagyobb örömére.TV + SztárokOrigoMegható szavakkal gratulált Curtis Pápai Jocinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-meghato-szavakkal-gratulalt-curtis-papai-jocinak-a-dal-2019.htmlCurtis végig reménykedett abban, hogy Pápai Joci nyeri meg A Dal 2019 döntőjét. Rajongóit is arra buzdította, hogy szavazzanak a barátjára. A rapper kívánsága teljesült, megható szavakkal gratulált Jocinak.TV + SztárokOrigoMicsoda fotó! Így köszöntötte lánya a születésnapos Stohl Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20190224-igy-koszontotte-lanya-a-szuletesnapos-stohl-andrast.htmlTegnap ünnepelte 52. születésnapját Stohl András. Lánya, Luca megható fotóval köszöntötte édesapját. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Szeles Mónika egykori teniszező, akit 1993-ban hátba szúrtakhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-igy-nez-ki-most-szeles-monika-egykori-teniszezo-akit-1993ban-hatba-szurtak.htmlMagyarországra látogatott Szeles Mónika magyar származású teniszezőnő, a budapesti Hungarian Ladies Open tornára érkezett. A 45 éves teniszcsillag fontosnak tartja, hogy minél több gyermek megismerje a teniszt. TV + Sztárok--A Dal 2019: Pápai Joci nyert, ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Izraelbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-a-dal-2019-papai-joci-nyert-o-kepviseli-hazankat-az-eurovizios-dalfesztivalon-izraelben.htmlKijev után Tel-Avivba is Pápai Joci mehet, így az énekes a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselheti Magyarországot. Joci A Dal fináléja után nyilatkozott, ahol értékelte a saját győzelmét, és mesélt a nyertes dalról is, amelyet Caramellel együtt készített, és a saját édesapjának szól. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi barátja egy másik nővel csókolózott egy videóklipben – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-palvin-barbi-baratja-egy-masik-novel-csokolozott-egy-videoklipben.htmlPalvin Barbi hosszú idő után rátalált a szerelemre, kedvese Dylan Sprouse színész, aki nemrég egy másik nővel váltott forró csókot, de nem kell rosszra gondolni! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.