Sztárok, akik a vizeletüket használják terápiaként: Madonna és Medveczky Ilona is alkalmazza

terápia Medveczky Ilona vizelet pisilés Kesha Sarah Miles Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok sok mindent képesek megtenni azért, hogy megőrizzék a csillogásukat, vannak, akiknél a határ a csillagos ég. Többen még a civil emberek számára undorítónak vélt terápiákra is képesek, hogy becsapják a genetikát és a természet törvényeit, és felvegyék a harcot a fránya ráncokkal. Sok híresség például a vizelet gyógyító hatásában hisz, és rendszeresen alkalmazza is.

Madonna

Madonna Forrás: AFP/Ben Stansall

Az énekesnőt a stílusa és a dalai ikonná tették, azt hihetnénk, mindent tudunk az életéről, pedig arról biztosan nem hallott mindenki, milyen terápiát alkalmaz Madonna. Bizony ő is a vizeletét használja, bár legalább nem issza meg. Ő a lábait szokta lepisilni, ezzel gyógyítja a fertőző bőrbetegségét.

Kesha

Kesha Forrás: MTI/EPA/Nina Prommer

Az énekesnő is mindent kipróbált már azért, hogy megőrizze a kinézetét, ezen módszerek egyike pedig a saját vizeletének megivása volt. Kesha be is mutatta rajongóinak, hogyan fogyasztja el a pisijét, azonban ez a hóbort nála nem tartott sokáig. Ma már felhagyott a vizeletterápiával.


Sarah Miles

Sarah Miles Forrás: AFP/Valerie Macon

A népszerű angol színésznő nagyon komolyan vette a vizeletterápia vélt jótékony hatásait, hiszen rendkívül hosszú időn át alkalmazta. Pontosan 30 éven át itta a saját pisijét. „Mindenféle betegségre használják" – nyilatkozta a terápiáról a színésznő, és nem is értette, miért van ezzel bárkinek problémája.


Moisés Rojas Alou

Moisés Rojas Alou Forrás: AFP/2006 Getty Images/Jonathan Ferrey

A híres baseballjátékos is használta a vizeletterápiát, méghozzá a kezére. Úgy érezte ugyanis, hogy ez segít neki abban, hogy kesztyű nélkül üssön. Számára bevált ez a módszer, hiszen az 52 éves játékos egyike volt azoknak a nagy sportolóknak, akik nem használtak kesztyűt. A szezon alatt számára a vizelete jelentette a védelmet.

Medveczky Ilona

Medveczky Ilona Forrás: Polyak Attila

Medveczky Ilona is kihasználta a vizelete jótékony hatásait, ráadásul nem csak az arcára. Az egykori táncos évekkel ezelőtt árulta el, hogy kenegette a bőrét a vizeletével, ezt a módszert pedig a nagymamájától tanulta. Sérült kezeire is gyakran alkalmazta ezt a terápiát, hogy gyorsan gyógyuljon a bőre.

Pataky Attila gyermekei is hisznek a földönkívüliekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190318--pataky-attila-gyermekei-is-hisznek-a-foldonkivuliekben.htmlKöztudott, hogy Pataky Attila hisz a földönkívüliek létezésében, most kiderült, hogy a gyermekei is osztják az énekes véleményét. TV + Sztárok--Dylan Sprouse üzent a fanyalgóknak, akik bántották Palvin Barbaráthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-dylan-sprouse-uzent-a-fanyalgoknak-akik-bantottak-palvin-barbarat.htmlOlyan megtiszteltetés érte Palvin Barbarát, amely a világon csak keveseknek adatik meg: a Victoria's Secret fehérneműmárka a hivatalos angyalává választotta. Ám a kommentelőknek így is akadt problémájuk a magyar modell alakjával. Nekik üzent most kedvese, Dylan Sprouse. TV + Sztárok--Hosszú Katinka csapata Mia Nielsennel bővülthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-hosszu-katinka-csapata-mia-nielsennel-bovult.htmlHosszú Katinka maga köré gyűjti a tehetséges úszókat, most újabb nagy névvel bővült a csapata: Mia Nielsen csatlakozott hozzá. TV + Sztárok--Újabb babaváró bulit szervez Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190318-ujabb-babavaro-bulit-szervez-meghan-markle.htmlÚjabb babaváró bulit szervez Meghan Markle: immár Angliában. TV + Sztárok--Szabados Ágira újra rátalált a szerelem? Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-szabados-agira-ujra-ratalalt-a-szerelem-arulkodo-foto.htmlÚgy tűnik, újra rátalált a szerelem és a boldogság Szabados Ágira: egy fotóval tudatta a jó hírt. TV + Sztárok--Rácz Ildikó, vagyis VV Gigi a várandósságról: már érzi, hogy terhes http://www.life.hu/sztarok/20190318-racz-ildiko-vagyis-vv-gigi-a-varandossagrol-mar-erzi-hogy-terhes.htmlVV Gigi a várandósságáról beszélt a követőinek: most, hogy 32 hetes terhes, már érzi a teste változásait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.