Szorcsik Vikit majdnem végzetes baleset érte egy utazása során

Forrás: Instagram/csikviki -
életmentés pálmafa Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Vikit egyik utazása során érte csaknem végzetes baleset: így kerülte el.

„Mexikóban voltam egy kedves ismerősömmel. Ők a Yucatán-félszigeten élnek és ott van egy kedvenc helyem. Ott béreltünk egy kis bungalót” – kezdte nem mindennapi történetét Szorcsik Viki, aki este lement a partra, hogy pihenjen egy kicsit, ekkor történt a majdnem végzetes baleset.

Szorcsik Vikit majdnem végzetes baleset érte Forrás: Instagram/csikviki

A következő pillanatban egy óriási ág esett le a helyemre.

Lokálnak

Hódi Pamela akár a szépségét is bevetné, hogy nyerjen az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-hodi-pamela-akar-szepseget-is-bevetne-hogy-nyerjen-az-azsia-expresszben.htmlMár elutazott Ázsiába Hódi Pamela, aki az Ázsia Expressz című műsorban száll harcba a főnyereményért. Azt is elárulta, hogy akár a szépségét is kész használni a győzelem érdekében. TV + SztárokOrigo35 év kihagyás után újra színpadra áll Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190403-35-ev-kihagyas-utan-ujra-szinpadra-all-pal-eva.htmlPál Éva, a Neoton egykori énekesnője 35 év kihagyás után újra színpadra áll. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg magát a Barátok közt sztárja, Kardos Eszter: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-a-baratok-kozt-sztarja-kardos-eszter.htmlAlig több mint egy évvel kisfia születése után fürdőruhában mutatta meg csodás alakját Kardos Eszter. TV + Sztárok--Meghan Markle gyerekkoráról mesélt egy tévéműsorban Ed O'Neill színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-meghan-markle-gyermekkorarol-meselt-egy-tevemusorban-ed-oneill-szinesz.htmlEd O'Neill színész egy tévéshow-ban elárulta, Meghan Markle gyerekként szinte mindig jelen volt az Egy rém rendes család című sorozat forgatásán, édesapja volt ugyanis az egyik operatőr. TV + Sztárok--Radics Gigi fenekének külön Instagram-oldala vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-radics-gigi-fenekenek-kulon-instagramoldala-van.htmlRadics Gigi feneke rajongótábort épít: külön Instagram-oldalt készítettek a testrésznek. TV + SztárokOrigoAmbrus Attilának sokba került, hogy elvették a jogosítványát: 1 milliónál tarthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-ambrus-attilanak-sokba-kerult-hogy-elvettek-a-jogositvanyat-1-millional-tart.htmlAmbrus Attilától ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, ami azon kívül, hogy nagyon megnehezítette az életét, meg is rövidítette a celebet: már 1 milliót bukott rajta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.