Tóth Vera életében sok minden megváltozott, de nem bánja

Forrás: Tóth Vera - Instagram -
élet fogyás párkapcsolat szerelem Tóth Vera változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványosan megváltozott Tóth Vera énekesnő külseje, miután 2017 tavaszán úgy döntött, hogy gyomorbypass-műtétet csináltat. Azóta rendszeresen sportol, és figyel az étkezésére. De nem ez az egyetlen változás, életébe beköltözött a szerelem és a harmónia is. 

„Most kapom vissza azt a sok-sok jót, amit a közönségnek adtam a dalaimmal. A lelkem mellett az anyagi helyzetem is rendbe jött, igaz, nem tudok még házat venni. Ettől függetlenül kiegyensúlyozott ember lettem. Egy ideje rátaláltam egy csodás férfira, akivel nagyon bensőséges lett a viszonyunk” – mesélte Tóth Vera énekesnő, aki 2017 tavaszán úgy döntött, hogy gyomorbypass-műtétet csináltat. Azóta megszűntek a súlyproblémái, figyel az étkezésére és rendszeresen sportol.

Tóth Vera életébe visszatért a harmónia Forrás: Tóth Vera - Instagram

A hot! magazinnak adott interjújában arról is beszámolt, hogy még a hangja is más lett egy kicsit, mióta lefogyott. Ezen kívül olyan ruhákat is felvesz, amiket előtte elkerült. „Rengeteg olyan csipkés, szatén fehérneműm van, amire ducin áhítoztam. Emlékszem, anyukám mennyit segített, hogy találjunk valami szép darabot. Fiatal lányként nélküle ez nem is ment volna, mellettem volt és támogatott” – fogalmazott az énekesnő, aki ma már elégedett, amikor a tükörbe néz.

Párjáról, Zoltánról tudni lehet, hogy sikeres gasztroszakember. Eleinte nem akarta a nyilvánosság elé tárni a kapcsolatukat az énekesnő, félt, hogy árthat a friss szerelemnek, ám szép fokozatosan elkezdett közös képeket posztolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.