Völgyesi Gabi 22 év után sem akar összeházasodni szerelmével

esküvő párkapcsolat Völgyesi Gabi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabi több mint 22 éve van együtt szerelmével és gyermekei apjával, Ádámmal. Az énekesnő és párja a sok együtt töltött év után sem akar oltár elé állni, melynek okairól a FEM3 Caféban mesélt bővebben.

"Nem foglalkoztunk mi igazán sosem azzal, hogy nekünk össze kellene házasodni. Nagy szerelemnek indult a miénk, és ez 22 és fél éve lassan tart. Az én édesapám és édesanyám és az Ádámnál hasonlóképpen történt, elváltak egymástól. Ez a minta nagyon erős volt bennünk, ez egy rossz élmény volt, és ezt később ki is mondtuk egymásnak, hogy ezt nem szeretnénk reprodukálni, és ha lehet, akkor minden erőfeszítéssel, energiával dolgozzunk azon, hogy egy életre bugyborékoljon a mi szerelmünk, és éljünk jól a mi kapcsolatunkban a gyerekekkel" - mondta a műsorban az énekesnő.



Őszinte vallomás: ilyen Bódi Guszti és Margó szerelmi életehttp://www.life.hu/sztarok/20190406-oszinte-vallomas-ilyen-bodi-guszti-es-margo-szerelmi-elete.htmlBódi Gusztinak és Margónak nem számít a kor, ötvenen túl is aktív szexuális életet élnek. Erről Margó beszélt a Borsnak. TV + Sztárok--Zoltán Erika megmutatta, hogyan nézett ki 28 évvel ezelőtt – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190406-zoltan-erika-megmutatta-hogyan-nezett-ki-28-evvel-ezelott.htmlAz énekesnő igazi retró fotót osztott meg rajongóival az Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan nézett ki 28 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Gyászol Tóth Gabi: „Köszönjük, hogy velünk voltál a kezdetektől!”http://www.life.hu/sztarok/20190406-gyaszol-toth-gabi-koszonjuk-hogy-velunk-voltal-a-kezdetektol.htmlNagy veszteség érte Tóth Gabit és családját. Elvesztették Bocit, a 15 éves kutyájukat. TV + Sztárok--II. Erzsébet brit királynő is felhagyott az autóvezetésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190406-ii-erzsebet-brit-kiralyno-is-felhagyott-az-autovezetessel.htmlFérje példáját követve felhagyott az autóvezetéssel a brit uralkodó is.TV + Sztárok--Bűnösnek találta a bíróság Kökény Attilát, vesztegetés a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20190406-bunosnek-talalta-a-birosag-kokeny-attilat-vesztegetes-a-vad.htmlElső fokon bűnösnek találta a bíróság Kökény Attilát hivatali vesztegetés ügyében. TV + SztárokOrigoLiz Hurley 17 éves fia a megszólalásig hasonlít az édesanyjára – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-liz-hurley-17-eves-fia-a-megszolalasig-hasonlit-edesanyjara.html17 éves lett Liz Hurley fia, Damian, aki a friss fotóján szinte a megszólalásig hasonlít az édesanyjára. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.