műsorvezető babapocak terhes Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu felhúzott pólóban mutatta meg, mekkora már a babapocakja.

Már a harmadik trimeszterben jár Lilu, aki hamarosan életet ad második gyermekének. Hogy mekkora már a babapocakja, azt most egy fotón is megmutatta a rajongóinak. A képen egy kanapén ül mellig felhúzott pólóban és épp a baba szívhangját hallgatja.

Azt hiszem, nem lettem nagyon aggódós kismama... Pedig picit tartottam tőle... Mondjuk az egyik kedvenc hobbim, hogy néhány naponta meghallgatom a kisfiam szívhangját (a Dávidtól megörökölt és véletlenül megtalált szívhangfigyelővel), mert egyszerűen boldoggá tesz... (Olyan, mintha lovak vágtáznának)... És jó, hogy megörökítjük ezeket a pillanatokat, jó lesz együtt végignézni, amikor arról mesélek neki, amikor még a hasamban volt... Dávidnak is a saját magáról szóló történetek a kedvencei...” – írta a képhez a műsorvezető.

A legdrágább sztárválások: MacKenzie Bezos a világ 3. leggazdagabb nője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190408-a-legdragabb-sztarvalasok-mackenzie-bezos-a-vilag-3-leggazdagabb-noje-lett.htmlEgy házasság lezárása mindig fájdalmas, nemcsak érzelmileg, de anyagilag is. Minél nagyobb a vagyon, annál nagyobb a tét – ezt a világsztárok, és milliárdos üzletemberek tudják a legjobban. Íme, azok a válások, amelyek dúsgazdaggá tették a volt feleséget, és nagyon fájtak az exférjnek. TV + SztárokOrigoJobb ember leszek! mozgalom: Epres Panni és Debreczeni Zita is beszéltek a mosolygásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-jobb-ember-leszek-mozgalom-epres-panni-es-debreczeni-zita-is-beszeltek-a-mosolygasrol.htmlKirály Viktor, Debreczeni Zita és Epres Panni is fontosnak tartja a mosolyt a mindennapokban. Nemcsak akkor, ha családtagrokól, barátokról, de akkor is, ha idegenekről van szó. Király Viktor azt is elárulta, hogyan érzi magát kedvese, Anita, amikor női rajongóira mosolyog. TV + Sztárok--Sophia Vegas, a világ legvékonyabb derekú nője szülés utáni fotójával sokkolhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-sophia-vegas-a-vilag-legvekonyabb-dereku-noje-szules-utani-fotojaval-sokkol.htmlSophia Vegas, a világ legvékonyabb derekú nője megmutatta, hogyan néz ki hét héttel a szülés után: kiakadtak a rajongói. TV + SztárokOrigoPucéran napozik Nina Agdal modell – fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190408-puceran-napozik-nina-agdal-modell.htmlNina Agdal modell elkényezteti a rajongóit: Instagram-oldalán osztotta meg pucér fotóit. TV + SztárokOrigoPatológus szólalt meg Diana haláláról: a hercegné életben maradhatott volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190408-patologus-szolalt-meg-diana-halalarol-a-hercegne-eletben-maradhatott-volna.htmlDr. Richard Shepherd patológus szerint Diana hercegné túlélhette volna a végzetes balesetet egy egyszerű óvintézkedéssel. TV + Sztárok--Barátok tartják a lelket Koós János özvegyében, Dékány Saroltábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-baratok-tartjak-a-lelket-koos-janos-ozvegyeben-dekany-saroltaban.htmlDékány Sarolta továbbra sem tudja feldolgozni férje, Koós János halálát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.