Hódi Pamela fotó domina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela egy igazán különleges fotót mutatott magáról: nagyon dögös szerelésben pózol.

Nagyon szexi szerelésben fotózták Hódi Pamelát. A celeb – aki jelenleg az Ázsia Expressz 2. évadát forgatja – fekete, csipkés melltartóban mutatta meg csodás idomait. Amíg Pamela Ázsiában küzd, addig is aktív az Instagram-oldala, és a rajongók nagy örömére ilyen dögös felvételek is felkerülnek a celebről.

Bikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-seherezade.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé. TV + SztárokOrigoRubint Réka szexi idomokat villantott a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-rubint-reka-szexi-idomokat-villantott-a-tengerparton.htmlIsmét egzotikus országban tartott alakreform tábort Rubint Réka. A tengerparton a táborozók gyűrűjében ő is megmutatta szexi idomait. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan hercegné Afrikába költözhet a baba születése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-harry-herceg-es-meghan-hercegne-afrikaba-koltozhet-a-baba-szuletese-utan.htmlAlig foglalta el Frogmore Cottage nevű birtokát Harry herceg és Meghan hercegné, úgy tűnik, hamarosan újabb költözés vár rájuk. A hírek szerint a kicsi születése után nem sokkal egy másik ország lesz az otthonuk. TV + Sztárok--Metzker Viktória megmutatta, milyen szexi volt a Playboy címlapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-metzker-viktoria-megmutatta-milyen-szexi-volt-a-playboy-cimlapjan.htmlA csinos DJ, Metzker Viktória nemcsak a keverőpult mögött alakít nagyot, de néhány évvel ezelőtt a Playboy címlapján is szerepelt. Most ezzel a fotóval kívánt a rajongóinak kellemes húsvéti ünnepeket. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi elárulta: szerinte egész jó a fenekehttp://www.life.hu/sztarok/20190423-ruzsa-magdi-elarulta-szerinte-egesz-jo-a-feneke.htmlRúzsa Magdi Dallos Boginak adott interjújában elárulta, melyik testrészével van megelégedve.TV + Sztárok--Vajna Timi a közösségi oldalán vallott: nem bírja elfogadni férje, Andy Vajna hiányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-vajna-timi-kozossegi-oldalan-vallott-nem-birja-elfogadni-ferje-andy-vajna-hianyat.htmlVajna Timinek még a húsvéti ünneplés sem hozott egy kis megnyugvást a gyászban: a közösségi oldalán osztotta meg az érzelmeit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.