Így néznek ki a 45 év feletti hírességek Photoshop nélkül: van különbség – fotók

Forrás: Instagram/umathurman, Dujour Magazine -
Uma Thurman Julia Roberts Jennifer Garner Nicole Kidman Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz olyan felvételt találni a hírességekről, amelyek nincsenek retusálva. Természetesen egy-egy apró hiba eltüntetése még nem számít komoly módosításnak, de a világsztárokon általában ennél jóval több változtatást hajtanak végre. A fotókon olyan simává varázsolják az arcukat, mintha tinédzserek lennének, pedig az idő felettük sem múlt el nyomtalanul: íme, néhány kép, amely megmutatja, mekkora a különbség a manipulált felvételek és egy eredeti között.

Salma Hayek

Salma Hayek Forrás: Instagram/salmahayek, Vanity Fair

Az 52 éves színésznő csodálatosan néz ki, korához képest pedig egyszerűen lenyűgözően, ezért is érthetetlen, miért kell agyonretusálni a róla készült felvételeket. A Vanity Fair képszerkesztői túlzásba estek, amikor a színésznő fotója került a kezeik közzé, és szinte a felismerhetetlenségig retusálták.

Uma Thurman

Uma Thurman Forrás: Instagram/umathurman, Dujour Magazine

A szépséges Uma Thurman is nyugodt szívvel vállalhatja módosítások nélküli fotóját, hiszen 48 évesen is remekül néz ki. Nem így gondolták a Dujour magazin szerkesztői, akik a legapróbb ráncot is eltávolították a színésznő arcáról. A két fotó között zongorázni lehet a különbséget.

Jennifer Garner

Jennifer Garner Forrás: Instagram/jennifer.garner, Southern Living

Talán a 46 éves Jennifer Garner járt a legjobban, ugyanis a Southern Living címlapja és a valóság között nem olyan meghökkentő a különbség, mint a többi sztár esetében, de azért itt is jól látszik, hogy bőven végeztek módosításokat a felvételen – többet is a kelleténél. A végeredmény azonban még így is jóval életszerűbbre sikerült.

Nicole Kidman

Nicole Kidman Forrás: Getty Images, Warner Bros.

Sajnos Nicole Kidman azon hírességek táborát erősíti, akik nem tudnak méltóságteljesen megöregedni. Ez azt jelenti, hogy a Photoshop nélküli képei is erősen manipuláltak, csak azok a plasztikai sebészek által. Erre az Aquaman plakátján rátettek még egy lapáttal, és olyan simára retusálták az arcát, amilyen talán sosem volt.

Julia Roberts

Julia Roberts Forrás: Instagram/juliaroberts, marie claire

Az 51 éves Julia Roberts nem igényel sebészi beavatkozást, ráncait ráadásul büszkén vállalja közösségi oldalain, akár smink nélkül is. A Marie Claire magazinnál azonban késztetést éreztek arra, hogy a színésznőt nagyjából 20 évvel ezelőtti formájában mutassák meg a címlapon, vagyis hibátlan, szarkalábaktól mentes arcbőrrel.

Galambos Lajos házasságát megviselte a perhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-galambos-lajos-hazassagat-megivselte-a-per.htmlLagzi Lajcsi megpróbáltatásai az egész családra hatással vannak: házasságára örökre rányomta a bélyegét a per. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCaprice Bourret modell szerint Angelina Jolie szörnyű nőszemélyhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-caprice-bourret-modell-szerint-angelina-jolie-szornyu-noszemely.htmlCaprice Bourret modell nem rejtette véka alá a véleményét Angelina Jolie-ról: szörnyű nőnek tartja. TV + Sztárok--Varga Viktor végleg lezárta kapcsolatát Cinthya Dictatorral: lemezt adott ki a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-varga-viktor-vegleg-lezarta-kapcsolatat-cinthya-dictatorral-lemezt-adott-ki-a-szakitasrol.htmlVarga Viktor és Cinthya Dictator már rég szakítottak, de az énekes csak most tudta lezárni végleg a kapcsolatot. TV + SztárokOrigo1998-ban megjósolták, hogyan fog kinézni David Beckham 2020-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-1998ban-megjosoltak-hogyan-fog-kinezni-david-beckham-2020ban.html1998-ban az egyik sportújságban készült egy kép arról, vajon hogyan is fog kinézni David Beckham 2020-ban. TV + SztárokOrigoSíelés közben kérte meg barátja Szőcs Renáta énekesnő kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-sieles-kozben-kerte-meg-baratja-szocs-renata-enekesno-kezet.htmlSzőcs Reni kezét megkérte a párja, ráadásul sikerült nagy meglepetést okoznia az időzítéssel. Az énekesnő mindent elmesélt a boldog pillanatról. TV + SztárokOrigoNicolas Cage pár nap után érvényteleníttetné a házasságát, de a felesége tartásdíjat követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-nicolas-cage-par-nap-utan-ervenytelenittetne-hazassagat-de-felesege-tartasdijat-kovetel.htmlNicolas Cage hirtelen felindulásból feleségül vette a barátnőjét, és most már hiába válna, a nő pár napnyi házasság után is tartásdíjat kér tőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.