párkapcsolat Peter Srámek szerelem évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Srámek és kedvese, Adri nemrég egyéves évfordulójukat ünnepelték.

Peter Srámek majd' kicsattan a boldogságtól, felfelé ível a karrierje és immár egy éve annak, hogy mellette van gyönyörű kedvese, Adri, aki még a legutóbbi videoklipjében is feltűnik. A pár most a FEM3 vendége volt, és a kamerák előtt elárulták, kissé mozgalmas időszak van mögöttük, de azért sikerült az évfordulót megünnepelniük.

Munkával ünnepeltünk... Sűrű napunk volt, reggel még rohantam a fogorvoshoz, onnan pedig a próbára. Nagyon sokat kellett utaznom, de aztán együtt tudtunk lenni” – mondta az énekes.

Kedvese, Adri hozzátette, mindketten rengeteget dolgoznak, de azért igyekeznek minőségi időt együtt tölteni.

Amikor én megyek dolgozni, ő még alszik... De ezzel semmi probléma nincs, amennyit tudunk, együtt vagyunk. Tök jól megoldjuk az egészet, mindig megyünk ide-oda.”

Egy 24 éves srác nyerte meg Amerika harmadik legnagyobb lottónyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-egy-24-eves-srac-nyerte-meg-amerika-harmadik-legnagyobb-lottonyeremenyet.html10 percig ordított, amikor megtudta, hogy ő nyerte meg a harmadik legnagyobbnak számító lottónyereményt. Manuel Franco az emberek segítésére is költené a nyereményt. TV + SztárokAFPMeghan Markle a szülés után három hónappal újra dolgozhathttp://www.life.hu/sztarok/20190424-meghan-markle-szules-utan-harom-honappal-ujra-dolgozhat.htmlA szülés után hat héttel máris bele akarja vetni magát a munkába Meghan Markle. TV + Sztárok--Perverz fotókkal zaklatják Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-perverz-fotokkal-zaklatjak-vamos-erikat.htmlVámos Erika elárulta, férfiak zaklatják perverz képekkel, üzenetekkel. TV + Sztárok--Így köszöntötte Harry és Meghan Lajos herceget születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-koszontotte-harry-es-meghan-lajos-hereget-szuletesnapja-alkalmabol.htmlLajos herceg első születésnapját ünnepelte, amelyről természetesen Harry és Meghan sem feledkeztek el: így köszöntötték a kis trónörököst. TV + Sztárok--Síelés közben kérte meg barátja Szőcs Renáta énekesnő kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-sieles-kozben-kerte-meg-baratja-szocs-renata-enekesno-kezet.htmlSzőcs Reni kezét megkérte a párja, ráadásul sikerült nagy meglepetést okoznia az időzítéssel. Az énekesnő mindent elmesélt a boldog pillanatról. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos házasságát megviselte a perhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-galambos-lajos-hazassagat-megivselte-a-per.htmlLagzi Lajcsi megpróbáltatásai az egész családra hatással vannak: házasságára örökre rányomta a bélyegét a per. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.