5 sztár, aki autóbalesetben vesztette életét: Paul Walker és James Dean is így hunyt el

Forrás: Shutterstock -
Ryan Dunn James Dean Paul Walker Diana hercegné Grace Kelly autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az autóbalesetek számítanak a világ egyik vezető halálozási okának, rengeteg ember veszti életét nap mint nap az utakon. A tragédia a sztárokat sem kerüli el, hiába vezetnek olykor helyettük profi sofőrök. Az alábbi hírességeket mind egy szerencsétlen baleset következtében vesztettük el, halálukat a mai napig nehéz elfogadni.

Grace Kelly

Grace Kelly Forrás: http://www.biography.com

A gyönyörű és nem kevésbé tehetséges színésznő, aki később monacói hercegné lett, 52 évesen vesztette élet. 1982. szeptember 13-án érte autóbaleset, miután stroke-ot szenvedett vezetés közben. Lánya, Stephanie hercegnő könnyebb sérülésekkel megúszta, de a hercegné életét nem sikerült megmenteni, ugyan nem a helyszínen, hanem egy nappal később, a kórházban hunyt el.


Paul Walker

Paul Walker Forrás: AFP/Jason Merritt

Lassan 6 éve, hogy Paul Walker elhunyt, halálát azonban sem a rajongók, sem a család, sem a barátok nem tudták még feldolgozni. A színész 40 évesen vesztette életét, 2013. november 30-án. Egy általa szervezett jótékonysági esten vett rész, amely után egy barátja elvitte új autójával egy körre. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett, először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. Mindketten a helyszínen életüket vesztették. Walker teste a felismerhetetlenségig égett.

Diana hercegné

Diana Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein

A hercegné halálát még mindig nem tudják elfogadni a rajongók, pedig már lassan 22 éve annak, hogy elvesztettük Dianát 36 évesen. A hercegnét Párizsban érte autóbaleset, a vele utazó szeretője, Dodi al-Fayed is életét vesztette. A hivatalos jelentésekben a vezető alkoholos befolyásoltságát nevezték meg a baleset kiváltójaként, az autót üldöző paparazzók közül senkit sem vontak felelősségre.

James Dean

James Dean Forrás: magnumphotos.com

James Dean színész fájdalmasan fiatalon távozott az élők sorából, mindössze 24 éves volt, amikor 1955-ben elhunyt. A színész egy Porschét vezetett, éppen egy versenyre tartott. Nagyon igyekezett, azonban bevágott elé egy fiatal egyetemista, az ütközés pedig elkerülhetetlen volt. A sztár életét vesztette.

Ryan Dunn

Ryan Dunn Forrás: Getty Images

A színész és kaszkadőr, akit a Jackassből ismerhettek meg az emberek, 2011-ben vesztette életét mindössze 34 évesen. Ryan Dunn Pennsylvaniában szenvedett halálos autóbalesetet egy barátjával. Azt nem tudni, melyikük vezette az autót, ami a baleset után kigyulladt és teljesen kiégett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.