Kigyúrta magát Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági: fotó

fotó Sebestyén Ágnes Pumped Gabo testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Ágit Pumped Gabo barátnőjeként ismerhette meg az ország egy reality műsorban. A szexi szőke lány bevállalós fotóiért rajonganak a férfiak. Ezúttal sem volt ez másképp.

Sebestyén Ági és Pumped Gabo kapcsolata már a múlt, a szőke celeblány egy ideje már a Való Világ utolsó szériájában megismert VV Hunorral alkot egy párt. A szerelmesek már nyilvánosan is vállalják kapcsolatukat. Első közös nyaralásuk alkalmából Ciprusra mentek, ahonnan Ági természetesen nem felejt el szexi fotókat posztolni közösségi oldalára. Legutóbbi képén látszik, hogy a sok edzőtermi edzés megtette hatását: elképesztően kigyúrta magát és kerekre szabott fenekét.

Gáspár Evelin szexi fekete fürdőruhában videószelfizett: micsoda testhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-gaspar-evelin-szexi-fekete-furdoruhaban-videoszelfizett-micsoda-test.htmlGáspár Evelin méltán lehet büszke alakjára, ugyanis az elmúlt években óriási változásokon esett át. Az egykor duci kislányból bombanővé vált. Ismét megmutatta, hogy a kemény edzés eredményes.TV + SztárokOrigoGyönyörű nőbe szerelmes James Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-gyonyoru-nobe-szerelmes-james-middleton.htmlAz Instagramon is felvállalta új párját James Middleton. TV + Sztárok--Így néz ki most a t.A.T.u egykori énekesnője, Julija Volkova – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-igy-nez-ki-most-a-t-a-t-u-egykori-enekesnoje-julija-volkova.htmlA t.A.T.u-val lett híres Julija Volkova, de mára Instagram-sztárrá vált: rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott. TV + SztárokOrigoCara Delevingne katonai iskolába akar járnihttp://www.life.hu/sztarok/20190514-cara-delevingne-katonai-iskolaba-akar-jarni.htmlCara Delevingne sikeres modell, és színésznőnek sem utolsó, ám a jövőbeni tervei mindkét szakmától merőben eltérnek: ezzel akar foglalkozni. TV + Sztárok--Eszenyi Enikő bikiniben mutatta meg a testét – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-eszenyi-eniko-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlEszenyi Enikő tőle szokatlan képet posztolt az Instagram-oldalára: megmutatta a testét bikiniben. TV + Sztárok--Palya Bea újra szerelmes: "Boldog párkapcsolatban élek"http://www.life.hu/sztarok/20190514-palya-bea-ujra-szerelmes.htmlPalya Bea több mint egy éve, titokban vált el gyermekei apjától. Az énekesnő korábban azt mondta, nagyon nehéz volt ez ez időszak, nagy sebekett ejtett rajta. Most azonban újra boldog. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.