Gyönyörű menyasszonyi ruhában fotózták Kárpáti Rebekát

Forrás: Kárpáti Rebeka / FB -
menyasszonyi ruha fotó Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka gyönyörű menyaszonyi ruhában pózolt egy fotózás kedvéért. 

Kárpáti Rebeka abban a szerencsés helyzetben van, hogy modellként szebbnél szebb ruhákat ölthet magára. Nemrég egy gyönyörű menyasszonyi ruhában pózolt, és elárulta, fantasztikus élmény volt egy ilyen ruhában fotózkodni, habár nem ez az első eset.

Nagyon jól éreztem magam benne, meglepően kényelmes volt. Persze ettől még nem mertem benne olyan felszabadultan mozogni” – árulta el a Blikknek Rebeka. Hozzátette, sokszor fényképezték már esküvői ruhában. „Az eddigi munkáim során a legtöbb fotózásom esküvői ruhában volt, így nem is tudom, ha eljön az ideje, hogyan döntöm majd el, milyen menyasszonyi ruhát válasszak” – mondta.

Labancz Lilla egy szál arany bikini alsóban csodálta a kék tengert: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-labancz-lilla-egy-szal-arany-bikini-alsoban-csodalta-a-kek-tengert-foto.htmlLabancz Lilla közösségi oldalán napról napra tűnnek fel a szexi fotók. Ezúttal egy aprócska bikini alsóban kapták le a celebet.TV + Sztárok--Sztárok, akik híressé válásuk előtt randiztak: Liam Neeson és Helen Mirren is egy párt alkottak egykorhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-sztarok-akik-hiresse-valasuk-elott-randiztak-liam-neeson-es-helen-mirren.htmlÁltalános, hogy a hírességek többnyire egymással próbálnak kapcsolatot teremteni, szakmabeli párt választanak, olyat, aki tudja, mivel jár ez a hivatás. És úgy tűnik, hogy már a karrierjük kezdetén is egymás társaságát keresték a szárnyukat próbálgató színészek és sztárok. Íme, azok a hírességek, akik még az ismertté válásuk előtt randiztak. TV + SztárokOrigoEzt súgta Harry herceg Meghan Markle fülébe, amikor bemutatták fiukat a világnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-ezt-sugta-harry-herceg-meghan-markle-fulebe-amikor-bemutattak-fiukat-a-vilagnak.htmlHivatásos szájról olvasó árulta el, mit is súgott Harry herceg a felesége, Meghan Markle fülébe akkor, amikor bemutatták a nyilvánosság előtt a kisfiukat. TV + Sztárok--Fésűs Nelly dobogós lett a rúdtáncbajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-fesus-nelly-dobogos-lett-a-rudtancbajnoksagon.htmlSzexi sportot választott magának Fésűs Nelly. A színésznő rúdtáncolni kezdett, amiben nemcsak elszántnak, hanem tehetségesnek is tűnik. Ezüstérmet szerzett. TV + SztárokOrigoEmilia Clarke az Instagramon búcsúzott a Trónok harcátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-emilia-clarke-instagramon-bucsuzott-a-tronok-harcatol.htmlEmilia Clarke megható sorokkal és néhány emlékezetes pillanat megosztásával búcsúzott a Trónok harcától. TV + Sztárok--Colin Jost megkérte Scarlett Johansson kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-colin-jost-eljegyezte-scarlett-johanssont.htmlMár kétszer volt férjnél Scarlett Johansson. Most pedig arra készül, hogy harmadjára is oltár elé vonuljon. Kedvese, Colin Jost a napokban kérte meg a kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.